Vitor Pereira'dan Arda Güler'e övgü: Onun gibisini çok az gördüm

İsa Kethüda
20.08.2021 - 00:27 | Son Güncellenme: 20.08.2021 - 00:35

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında HJK Helsinki’yi 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası teknik direktör Vitor Pereira konuştu. İşte detaylar...

Vitor Pereira'dan Arda Güler'e övgü: Onun gibisini çok az gördüm

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında HJK Helsinki’yi 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası teknik direktör Vitor Pereira açıklamalarda bulundu.

"Çok kaliteli ve karakterli bir görüntü sergilediler"

Galibiyeti değerlendiren Portekizli teknik adam, "Tabii ki çok gururluyum. Bugün gerçekten sahada çok iyi 2 karakter gördüm. Genç oyuncularımız çok kaliteli ve karakterli bir görüntü sergilediler. Hafta boyunca çok çalıştılar kendilerine çok inanıyorlar. Muhammed çok güzel bir gol attı. Onlar genç oldukları için değil kaliteli ve karakterli oldukları için oynadılar.

İlgini Çekebilir
Ali Koç: ''En az 3, hesabı doğru yapabilirsek 4 transferimiz olacak''
Habere Git

"Arda Güler kalitesinde ve karakterinde çok az oyuncu gördüm"

Genç oyuncuları parlatmak istiyorsanız onlara süre vermeniz gerekir, desteklemeniz gerekir. Bunlar varsa kalite de varsa bu şekilde gelişebilirler. Ben Porto’da 5 yıl altyapıda görev aldım. Şunu samimi söylüyorum ki, Arda Güler kalitesinde ve karakterinde çok az oyuncu gördüm. Muhammed de öyle kendilerini geliştirebilirlerse ikisi de Fenerbahçe için çok önemli oyuncu olacak.

"1-0’lık skor yolun yarısı demek"

Kolay değil böylesine kapalı oynayan takımlara karşı oynamak. Sabırlı oynamak gerekiyor. Biz de devre arasında boşlukları arayalım ve bunları değerlendirelim dedik. Bana kariyerimde kupalar kazandıran çok fazla büyük maç oynadım ama bu maçın da özel bir yeri olacak. 1-0’lık skor yolun yarısı demek, Finlandiya’da da sahada çok çalışmamız gerek.

İlgini Çekebilir
Muhammed Gümüşkaya öpmek istedi.. Formada arma her yerde!
Habere Git

"Gençlerimizle gurur duyuyorum"

Bugün ortaya koyduğumuz karakterden çok gurur duyuyorum. Gençlerimizle gurur duyuyorum, taraftarlarımızla gurur duyuyorum. Çok önemli sakatlıklar yaşadık ama takım ruhu ve taraftarlarımızın da desteğiyle kazandık.

İrfan Can ve Novak hakkında ne dedi?

Bu maç her zaman aklımızda kalacak. Bugün ortayua koyduğumuz ruh çok önemliydi. İrfan Can ve Novak’ın sakatlıkarı hakkında MR sonuçları geldikten sonra paylaşırız" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler