Vodafone Red'de Instagram canlı yayın yapma ve izleme ücretsiz mi oluyor?

31.10.2020 - 23:47 | Son Güncellenme: 31.10.2020 - 23:52

Vodafone Red müşterilerine yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre artık canlı yayın izlemek ve yapmak ücretsiz olacak. Peki internet olmadan yapılacak mı, kotadan düşecek mi, herkes için mi geçerli, paylaşım yapılacak mı, video izlenecek mi gibi araştırmalar sürüyor... İşte tüm detaylar...

Vodafone Red'de Instagram canlı yayın yapma ve izleme ücretsiz mi oluyor?

Vodafone Red müşterilerine yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre artık canlı yayın izlemek ve yapmak ücretsiz olacak. 

Peki internet olmadan yapılacak mı, kotadan düşecek mi? İşte tüm detaylar...

İşte o açıklama

Vodafone, Vodafone Red müşterilerine yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyor. Vodafone, Red müşterilerinin her geçen gün artan dijitalleşme taleplerini karşılamayı hedefliyor. Geçen aylarda müşterilerine WhatsApp ve Facebook Messenger üzerinden sesli ve görüntülü aramalarını sınırsız yapma imkanı sunan Vodafone Red, şimdi de Instagram'da canlı yayın yapma ve izlemeyi sınırsız hale getirdi. Buna göre, Instagram'da canlı yayın yapmak ve izlemek Vodafone Red'lilerin internetinden yemeyecek.

Vodafone Red, bu kapsamda Instagram'da canlı yayınlanan "Mücbir Sebepler" programına da sponsor oldu. Program, yeni sezonda "Vodafone Red'le Mücbir Sebepler" adıyla yayınlanacak. Ayrıca, canlı yayından hemen sonra Vodafone TV'de izlenebilecek.

 

- "Red dünyasını sınırsız uygulamalarla genişletiyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Vodafone Red'in, sadece tarifelerden oluşan bir dünya olmadığını belirterek, "Müşterilerimizin uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını karşılarken, onlara seyahatten ulaşıma, eğlenceden yeme içmeye kadar pek çok alanda ayrıcalıklar sunuyoruz. Salgınla birlikte değişen yaşam tarzlarını da göz önüne olarak Red dünyasını sınırsız uygulamalarla genişletiyoruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler