Hatayspor- Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

24.10.2022 - 08:32 | Son Güncellenme: 24.10.2022 - 19:00

Süper Lig 11. haftasında Hatayspor sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Maç hangi kanalda, canlı yayın ve maç linki dahil muhtemel ilk 11'ler haberimizde.

Hatayspor- Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 11. haftanın kapanış maçında Hatayspor sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Bu sezon deplasmanda kaybetmeyen Valerien Ismael, Hatayspor'a çıkış yakalatan Volkan Demirel'e karşı olacak. Peki maç ne zaman ve hangi kanalda? İşte Hatayspor - Beşiktaş maçına dair merak edilenler...

Hatayspor- Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Hatayspor -Beşiktaş maçı 24 Ekim Pazartesi günü oynanacak ve saat 20:00'de başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maçı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

 

Deplasmanda bileği bükülnüyor

Fransız hoca Valerien Ismael, Beşiktaş ile lig maçlarında 2 puan ortalamasını tutturdu. Kara Kartallar bu sezon şimdiye dek topladığı 19 puanın 8'ini 4 dış saha maçında aldı. Beşiktaş ayrıca söz konusu karşılaşmalarda 9 gol atarken kalesinde ise 7 gol gördü. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray Beşiktaş'tan copy-paste yaptı!
Habere Git

Maçın iddia oranları belli oldu

Hatayspor: 4.24
Berabere: 3.49
Beşiktaş: 1.50

11'ler belli oldu

Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Wout Weghorts ilk 11 başlarken Muleka da uzun bir aradan sonra onunla birlikte maça başlıyor.

  • Hatayspor: Erce, Kamil, Vranjes, Burak, Samuel, Onur, Aabid, Mehdi, Saba, Ayoub, Ze

  • Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Tayyip Talha Sanuç, Montero, Masuaku, Josef, Salih, Muleka, Dele, N'Koudou, Weghorst

Maçın hakemi belli oldu

Hatayspor - Beşiktaş maçını Ankara bölgesi hakemi Kadir Sağlam yönetecek. Serkan Olguncan ve Samet Çavuş, Sağlam'ın yardımcılıklarını yapacak. Bahattin Şimşek ise müsabakada dördüncü hakem olarak görev alacak.

VAR HAKEMİ: Hatayspor - Beşiktaş maçının VAR hakemi Özgüç Türkalp oldu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’ın gözü Dünya Kupası'nda! Günlük 40 bin dolar kazanacak
Habere Git

Beşiktaşlı futbolcuları görme hayali gerçek oldu

Hatay'da 22 yaşındaki Duchenne Musküler Distrofi hastası olan engelli Cavir Haddur hayali olan Beşiktaşlı futbolcularla bir araya geldi.


Sosyal medya üzerinden Hatay İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat'a ulaşarak, Beşiktaşlı futbolcuları görmek istediğini söyledi.

 


Engelli gencin bu isteğine kayıtsız kalmayan Hambolat, Beşiktaşlı yetkililerle görüşme gerçekleştirerek, bu isteğin yerine gelmesi için talepte bulundu.


Beşiktaş takımı tarafından kabul edilen istek sonrası, engelli Cavir, otelde futbolcularla görüştü. Sağlık ekipleri eşliğinde sedyeyle futbolcuları gören Cavir, unutulmaz bir an yaşadı.

10 maç 19 puan

Trabzonspor maçı, Valerien Ismael’in siyah beyazlı takımın başında çıktığı 18. karşılaşma oldu. Bu 18 maçta 8 galibiyet alan Beşiktaş, 8 kez berabere kalırken, 2 mağlubiyet aldı. Siyah beyazlılar, Trabzonspor beraberliği ile ligde 10. haftayı 19 puan ile tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler