"Wenger'in kalmasını istiyoruz"

21.03.2017 - 12:35 | Son Güncellenme: 21.03.2017 - 12:35

AJANSSPOR DIŞ HABER -  İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal’in menajeri Arsene Wenger ile ilgili her gün yeni iddialar ortaya atılıyor. Fransız çalıştırıcının Arsenal’den ayrılacağı ve Fransa’ya döneceği şeklinde çıkan haberlerin ardından Wenger’e takımdaki bazı futbolculardan destek geldi.

Takımın golcü isimlerinden Olivier Giroud, futbolcuların Arsene Wenger’in takımda kalmasını istediğini açıkladı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre ; Wenger’in görevine devam etmek istediği belirtildi.

Konu hakkında bir değerlendirme yapan Fransız golcü Giroud, vatandaşına destek vererek, ”Arsene Wenger’in sözleşmesini yenilemesini ve macerasına devam etmesini istiyoruz. Çünkü futbolcular olarak ona destek veriyoruz. Umarım kupa kazanabiliriz. Arsenal, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacaktır” dedi.

Premier Lig’de 50 puanla 6. sırada yer alan Arsene Wenger ve öğrencileri FA Kupası’nda 23 Nisan tarihinde Manchester City ile karşılaşacak. Normal şartlarda Wenger’in sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Senin için hazırladığımız haberler