X Factor Yarışmacısı Yayın Sırasında Hayatını Kaybetti

Ali Bozkurt
20.01.2022 - 23:45 | Son Güncellenme: 20.01.2022 - 23:55

X Factor ve The Voice yarışmalarında yer alan şarkıcı Natanya Brook online oyun sırasında hayatını kaybetti. The Voice öldü mü, Neden öldü? İşte detaylar...

X Factor Yarışmacısı Yayın Sırasında Hayatını Kaybetti

AJANSSPOR PLUS

The Voice ve X Factor yarışmalarında yer alan 23 yaşındaki genç şarkıcı Natanya Brook veya bilinen adı ile Tanya online oyun oynarken hayatını kaybetti.

Online oyunlara ilgiliydi

Dünyaca ünlü yarışmalara katılması ile tanınırlık kazanan genç şarkıcı Brook aynı zamanda yarı profesyonel bir Xbox oyuncusuydu. 1 Ağustos gecesi arkadaşları ile online oyun oynayan Brook gece yarısından sonra saat 2.00'ye kadar uyumadı. İlerleyen dakikalarda ise Tanya arkadaşları ile oynadığı oyunun ortasındayken aniden sessizleşti.

Annesi uyuyor sandı

Ertesi sabah genç şarkıcıyı kontrol eden annesi Jenny Brook yatağında uzanan kızının uyuyakaldığını sandı. Birkaç saat sonra geri dönen anne Brook, kızının aynı pozisyonda yatmaya devam ettiğini görünce bir şeylerin ters gittiğini anladı. Jenny Brook kızını kurtarmak için kalp mesajı yaptı ve sağlık ekiplerini aradı. Fakat eve gelen sağlık ekipleri genç şarkıcının hayatını kaybettiğini söyledi.

"Şey hissediyorum...

"Tanya'nın annesi Jenny yaptığı açıklamada kızı ölmeden önce onunla oyun oynayan arkadaşlarından biri ile görüştüğünü söyledi. Tanya'nın son sözlerini paylaşan annesi konuşmasına şu sözlerle devam etti: "Kızım ile oyun oynayan arkadaşlarından biri ile konuştum. Arkadaşı bana Tanya'nın oyun sırasında aniden "Oh, şey hissediyorum..." dediğini ve birden bire sessizleştiğini söyledi."

"Hayatımın ışığıydı"

Kızının ölümü hakkında konuşan Jenny Brook açıklamasından kızının ölümünün ardından içinde bir boşluk hissettiğini söyledi ve şu sözleri ekledi: "Sanki ışıklar sönmüş gibi. İçimde bir boşluk var. O benim hayatımın ışığıydı. Onu şimdiden özledim."

Otopsi raporu çıktı

Genç şarkıcının beklenmedik ölümü sonrasında yapılan araştırmada otopsi raporu yayınlandı. Otopsi raporuna göre Tanya'nın organlarında herhangi bir anormalliğe rastlanmadı. Raporun devamında Tanya'nın 6 yaşından itibaren epilepsi ile mücadele ettiği belirtildi. Genç şarkıcı hastalığı nedeniyle kimi zaman aniden bilincini kaybediyor kimi zaman ise boşluğa bakıyordu. Tanya'nın otopsi incelemesinde herhangi bir anormalliğe rastlanmadığını aktaran doktorlar ölüm sebebinin muhtemelen epilepsi krizinden kaynaklandığını aktardı.

X Factor ve The Voice'ta yer almıştı

Genç şarkıcı Brook, X Factor ve The Voice yarışmaları için seçmelere katılmış ve tanınırlık kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler