Yann Karamoh'u bıçaklayan saldırgana ceza!

Orhan Gülek
17.06.2022 - 00:47 | Son Güncellenme: 17.06.2022 - 00:58

Geçen sezon Fatih Karagümrük'te kiralık forma giyen Yann Karamoh, Fransa'da bıçaklı saldırıya uğradı. Olay sonrası saldırgana 2 yıl hapis cezası verildi. İşte tüm detaylar

Yann Karamoh'u bıçaklayan saldırgana ceza!

AJANSSPOR - HABER

Fatih Karagümrük'te geçtiğimiz sezon forma giyen Yann Karamoh'la ilgili Fransız basını şoke eden haberi duyurdu. 23 yaşındaki oyuncunun bıçaklı saldırıya maruz kaldığı belirtildi.

Videosu sosyal medyayı salladı.

Yann Karamoh'un 12 Haziran'da yayımlanan videosu sosyal medyayı salladı. Fildişi Sahilleri ve Fransa basınında yer alan haberlere göre; 23 yaşındaki oyuncu, evli bir kadınla birlikteyken kocası tarafından basıldı. Genç futbolcunun bu videosu kısa sürede viral oluşturdu.

Yann Karamoh bıçaklı saldırıya uğradı

Yann Karamoh'un ağladığı videolarda videoyu kaydeden kişinin elinde kesici madde olduğu öne sürüldü. 23 yaşındaki oyuncunun darp edildiği belirtildi. Fransız basınından RMC Sport'ta yer alan habere göre; Yann Karamoh bıçaklı saldırıya uğradı.

İlgini Çekebilir
Andrea Pirlo resmen Fatih Karagümrük'te
Habere Git

2 yıl hapis cezası

Fransız basınında yer alan haberde genç futbolcuyu darp ettiği iddia edilen ve videoları izinsiz bir şekilde paylaşan kişinin 2 yıl hapis cezası aldığı kaydedildi. Yann Karamoh'un son durumuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Yüzünde hasar oluştu

Öte yandan L'Equipe'te yer alan haberde Fildişi Sahilleri asıllı futbolcunun elmacık kemikleri, çenesi ve göz çevresinde hasar oluştuğu belirtildi.

4 gol, 3 asist

Fatih Karagümrük'ün geçtiğimiz sezon başında Parma'dan kiraladığı Yann Karamoh, İstanbul ekibinde 35 müsabakada forma giydi. Fildişi Sahilleri uyruklu oyuncu rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Yann Karamoh takım arkadaşlarına 3 asist yapma başarısı gösterdi.

Yann Karamoh'un kariyeri

Caen altyapısında yetişen Yann Karamoh daha sonra Inter, Bordeaux, Parma ve Fatih Karagümrük formaları giydi. 23 yaşındaki oyuncunun Parma ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Fransız pasaportu da bulunan futbolcunun güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor. Yann Karamoh, Fransa U21 Milli Takımı'nın formasını 4 kez giydi.

Senin için hazırladığımız haberler