Yapay zeka tahmin etti: Beşiktaş Galatasaray derbi sonucu

Ali Bozkurt
02.03.2024 - 23:41 | Son Güncellenme: 03.03.2024 - 22:44

Google'ın yapay zeka uygulaması, derbi tahminlerine bir yenisini ekledi. Beşiktaş- Galatasaray arasındaki oynanacak maçın tahminini yorumladı. Detaylar...

Yapay zeka tahmin etti: Beşiktaş Galatasaray derbi sonucu

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak olan dev derbi öncesi Google Bard yapay zekası verdiği skor tahmini yayınlandı. İşte Bard'ın tahmini...

Yapay zekanın tahmini ise şu şekilde oldu;

"Maçın 2-2 berabere bitme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş ve Galatasaray hücumda etkili olmasına rağmen, savunma zaafları var. Bu nedenle, bol gollü bir maç olabilir."

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’in 28. haftasında Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, lider Galatasaray’ı ağırlayacak. Tüpraş Stadı’nda oynanacak karşılaşma 3 Mart Pazar günü saat 19:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Cim Bom Santos'u geçmek istiyor

Beşiktaş, evinde oynadığı maçlarda ise Galatasaray'a hiç yenilmedi. Cim Bom, Fernando Santos'un bu engelini aşmak istiyor.

İnönü Stadyumu'nun yıkılması ile inşa edilen ve 2016 yılında hizmete giren Tüpraş Stadyumu'nda Galatasaray ve Fenerbahçe'yi ligde 15 kere konuk eden Beşiktaş, rakiplerini sadece 1 kez yenildi. Beşiktaş, evinde oynadığı maçlarda ise Galatasaray'a hiç yenilmedi.

Yapay zeka şaşırdı

Derbinin 2-2 sonuçlanacağını duyuran Google'ın yapay zekası sonuçta şaşırdı. Zorlu derbiyi kazanan taraf Galatasaray oldu. Bol gollü geçeceğini ifade eden Google Bard'ın aksine maç 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile tamamlandı.

Senin için hazırladığımız haberler