Yaprak döker bir yanı, bir yanı bahar bahçe!

08.02.2022 - 23:27 | Son Güncellenme: 09.02.2022 - 01:29

Fenerbahçe futbol takımı ile basketbol takımı kış ile yaz kadar farklı bir sezon geçiriyor. Aynı anda oynanan iki maçtan Ataşehir'i tercih edenler büyük coşku yaşarken Kadıköy'e giden az sayıdaki Fenerbahçe taraftarı yıkıldı. Başkan Ali Koç yıkılanlar arasındaydı.

Yaprak döker bir yanı, bir yanı bahar bahçe!

AJANSSPOR HABER


Fenerbahçe taraftarı, bu gece ikiye bölünmüştü. Bir tarafta Kadıköy'de Avrupa'ya en kısa bilet olarak görülen Türkiye Kupası'nda Kayserispor maçı diğer yanda Ataşehir'de Euroleague play-off bileti için büyük önem taşıyan  Real Madrid karşılaşması vardı.

Kayserispor 45 dakika 10 kişi oynadı

Şampiyonluk yarışında lider Trabzonspor'un 20 puan arkasında kalan Fenerbahçe futbol takımı için Avrupa'ya giden en kısa yol Kayserispor karşılaşmasıydı. Eksik bir kadroyla İstanbul'a gelen Kayserispor'da  Uğur Demirok Ozan Tufan'a yaptığı hareketten sonra ilk yarının son dakikasında kırmızı kart gördü. Konuk takım ikinci yarıyı 10 kişi oynadı.

Eski Fenerbahçeli, Fenerbahçe'yi son saniyede yıktı

Girdiği pozisyonları değerlendiremeyen Fenerbahçe, maçın son saniyesinde Ramazan Civelek'in serbest vuruştan bulduğu golle kupaya veda etti. Golün santrası bile yapılmadı. Ramazan Civelek'in Fenerbahçe altyapısından yetişmesi ise kaderin bir cilvesiydi.

Başkan Ali Koç yıkıldı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tercihini Kadıköy'den kullananlardan biriydi. Az sayıda taraftar son saniye golüyle büyük şok yaşadı. Golün ardından yönetime  tepki gösterildi.

Taraftar 'Ataşehir' dedi

Fenerbahçe taraftarı, aynı anda oynanan iki karşılaşmada tercihini Ataşehir'deki basketbol maçından kullandı. Kadıköy'de tribünler boş kalırken Euroleague lideri Real Madrid karşılaşmasının bütün biletleri satıldı. Bunda geçen haftalarda basketbol takımının gösterdiği fedakarca mücadele en önemli etkendi.

Kadıköy'de hüsran Ataşehir'de bayram

Kadıköy'de son saniye ile taraftarlar yıkılırken Ataşehir'de adeta bayram havası vardı. İki büyük yıldızı Nando de Colo ve Jan Vesely'nin uzun süreli sakatlığında Fenerbahçe peş peşe 5. galibiyetini aldı.

Real Madrid'e Ataşehir'i zindan ettiler

Nando de Colo, Jan Vesely, Marial Shayok, Danilo Barthel'in yokluğunda Şehmus Hazer de olmayınca Fenerbahçe Beko'nun son 9 maçını kazanan Real Madrid karşısında çok zorlanacağı düşünülüyordu. Ancak sarı lacivertlilerin savunması İspanyol takımına adeta kabus yaşattı. Real Madrid ilk yarıda 17 sayı atabilirken karşılaşma 66-51 bitti.

Maç eksiğine rağmen play-off potasında

Play-off bileti için mücadele eden Fenerbahçe Beko peş peşe 5. maçını kazanırken 12 galibiyet 10 mağlubiyetle maç eksiğine rağmen ligde 8. sıraya yükseldi. Lider Real Madrid'e bu sezon toplamda 4.yenilgisini tattıran sarı lacivertliler  cuma günü yine Ataköy'de Bayern Münih ile çok kritik bir maça çıkacak.

Fenerbahçe TV futbol maçını verdi sonra basketbola döndü

Fenerbahçe TV aynı saatlerde başlayan karşılaşmalarda Fenerbahçe-Kayserispor maçını tercih etti. Karşılaşma canlı olarak verilirken yenilgi sonrası futbol yayını kesildi. Fenerbahçe TV, basketbol maçının değerlendirmesiyle yayın akışına devam etti.

Senin için hazırladığımız haberler