Yarış pilotluğunu bırakan Renee Gracie'den şok itiraf

Orhan Gülek
23.06.2021 - 13:44 | Son Güncellenme: 23.06.2021 - 14:01

Eski bir yarış arabası sürücüsüyken, cinsel içerikli fotoğraf ve videoların satıldığı bir siteye içerik üretmeye başlayan ünlü pilot Renee Gracie, Histerektomi (Rahmin vücuttan tümden çıkarılması) olmayı planlıyor.

Yarış pilotluğunu bırakan Renee Gracie'den şok itiraf

AJANSSPOR - HABER

Araba yarışçısıyken porno yıldızı olmaya karar verip OnlyFans'a üye olduktan sonra ayda 14,000 sterlin kazandığını söyleyen Avutralyalı 25 yaşındaki Renee Gracie'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

OnlyFans’ta erotik fotoğraflarını satarak küçük bir servet biriktiren Renee Gracie, hiçbir zaman annelik duygusu hissetmedi ya da çocuk sahibi olma dürtüsü duymadığını açıkladı.

Kazayla hamile kalmamak için histerektomi olmayı istiyor

Eski bir yarış arabası sürücüsü olan ünlü pilot, düzenli olarak zengin ve ünlülerle takılıyordu ve lüks hayatın tadına vardı. Bu da çocuk sahibi olmama kararını pekiştirdi.

Model, doğumdan kaçınmaya o kadar kararlı ki, kazayla hamile kalmamak için histerektomi (rahmin vücuttan tümden çıkarılması ameliyatı) yapmayı düşünüyor.

“Küçüklüğümden beri çocuk istemediğimi biliyordum” diyen Renee, gazetecilere şu açıklamalarda bulundu:

“İnsanlar çocuk yapma kararını çok hafife alıyor”

“Ben küçükken, yedi ya da sekiz yaşlarındayken, benim yaşımdaki diğer çocukların çılgın ve vahşi olduğunu düşünürdüm. Çocuklarına bağıran ebeveynlere bakar ve kendi kendime ‘Bunu asla istemezdim’ diye düşünürdüm. Sonra, 16 yaşımdayken yarışa başladığımda, bir sürü süper zengin ve başarılı insanla tanıştım, pek çoğunun kendi çocukları yoktu. Bence insanlar çocuk sahibi olma kararını çok hafif alıyor ve bu yüzden birçok insan ilişkilerinde ve yaşamlarında mutsuz."

"Hiçbir zaman çocuk istemediğimi biliyordum"

"Yaklaşık 17 yaşındayken birçok sağlık sorunum vardı. Yumurtalıklarımdan ve rahmimden çok fazla acı ve rahatsızlık çekiyordum ve doktorlar bir sorun olduğunu düşündükleri için çok sayıda tarama ve MR çektirmek zorunda kaldım. O zaman hiçbir zaman çocuk istemediğimi biliyordum ve bu yüzden doktora her şeyi çıkarmak için ne yapmam gerektiğini sordum.”

 

Doktoruyla yaptığı konuşmadan sonra Renee, seçeneklerini öğrenmek için süreci kendi başına araştırmaya başladı ve şunları söyledi:

"Düğün günümü hiç hayal etmedim"

“Diğer doktorlarla konuştum ve bunu sordum ama hepsi bana çok genç olduğumu söylediler ve Sağlığım için ciddi bir sorun olmadıkça alamam. “Bence bu gün ve yaşta kadınların seçim şansı olmaması çılgınca. Bunun kalıcı olduğunu anlıyorum ama daha iyi bir süreç olması gerektiğini düşünüyorum.

Sonuçta erkekler vazektomi yaptırabilir. Hedeflerim hiçbir zaman evlenmek ya da çocuk sahibi olmak olmadı. Düğün günümü hiç hayal etmedim ve ben çocuk sahibi olmayı ya da anne olmayı asla hayal etmedim. Beni tanıyan herkes benim hiç anne olmak istemediğimi biliyor.

"Çocuk sahibi olacağımı düşünüyorlar”

"En iyi arkadaşımın iki çocuğu var. O harika bir anne – ama onları sahip olabileceğim en iyi doğum kontrol yöntemi olarak görüyorum.

Kadınların çocuk sahibi olmamayı seçmesinin yaygın olarak kabul görmemesi beni üzüyor. İnsanlar kesinlikle Bir kadın olarak bir gün uyanacağımı ve onları isteyeceğimi varsayalım. Çoğu insan hiç istemediğimi öğrendiğinde, genellikle yaşlandığımda fikrimi değiştireceğimi ya da yanlışlıkla hamile kalacağımı ve çocuk sahibi olacağımı düşünüyorlar.”

Senin için hazırladığımız haberler