Yasin: ''Gerçekten ağlardım''

05.02.2017 - 16:38 | Son Güncellenme: 05.02.2017 - 16:38

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 3-1 yendiği maçta takımına galibiyeti getiren golleri atan milli futbolcu Yasin Öztekin, Vodafone Arena yakınlarında gerçekleştirilen terör saldırılarında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır diledi.

Karşılaşmada "hat-trick" yapan ve attığı ilk golden sonra müsabakada görev yapan polislere sarılan Yasin Öztekin, maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Vodefone Arena'da yaşanan terör saldırılarının ardından bugünkü karşılaşmada gol atmayı çok istediğini anlatan Yasin, "Sosyal medyada 'gol attıktan sonra polislere git' diye yazan çok kişi oldu. Allah'ıma şükürler olsun 3 gol attım. Selçuk (İnan) ağabey, polis arkadaşımızı sahaya çıkardığında tüylerim diken diken oldu. Çok duygulandım. Ben sadece onlara koşmak istedim. Onlar olmadan biz de yokuz. Onlar güvenliğimizi sağlıyor. Hepimiz kardeşiz. Onlar da kardeşim gibi. Gittim yanlarına sarıldım. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. İnşallah bundan sonra böyle şeyler olmaz." diye konuştu.

Profesyonel kariyerinde ilk kez "hat-trick" yaptığını aktaran sarı-kırmızılı futbolcu, bütün maçlarını kazanmak istediklerini dile getirerek "Bugün istediğimiz gibi oynayamadık. İlk yarı kötüydük ama sonuçta üç puanı aldık. İlk geldiğim sezonda tüm maçları iyi oynamadık ama sonuçta şampiyon olduk. Eksikliklerimizi çalışmamız lazım. Önümüzde Osmanlıspor maçı var. İnşallah orada da iyi mücadele edip, üç puanı almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yasin Öztekin, çok çalışarak eksikliklerini tamamlamaları gerektiğini vurgulayarak, "Biz sonuçta Galatasarayız. Kötü oynasak da burada taraftarların önünde karşı takım strese giriyor. Burada maçlara 1-0 önde çıkıyoruz ama istediğimiz gibi oynayamıyoruz. Takım olarak bazen sıkıntı yaşıyoruz, bunları çalışmamız lazım. Bugün yine çok iyi oynamadık ama sonuçta kazandık. Her zaman iyi oynama durumu yok. Sonuçta şampiyon olmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'ın Gaziasntepspor'u 3-1 yendiği maçta takımının tüm gollerine imza atan Yasin Öztekin'in yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalardan da Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Yok ilk defa hat-trick yaptım. Mutluyum 3 puanı aldık 3 gol attım. Bugün de yine kazandık. İyi oynadık, tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Öncelikle bütün şehitlerimize rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Üzücü şeyler bunlar. Gol atmak istiyordum polislerimize gitmek istiyordum. Onlar olmazsa güvenliğimiz olmaz. Selçuk ağabeyin polis arkadaşımızı getirdiği anda tüylerim diken diken oldu. Biraz daha kalsa, ağlardım gerçekten. Sevincimi onlarla paylaşmak istedim. Onlarla hep beraber biz bir milletiz. Üstesinden gelmek istiyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler