Yasir Subaşı: "Fenerbahçe karşısında turu geçeceğimize inanıyorum"

23.01.2019 - 22:23 | Son Güncellenme: 23.01.2019 - 22:23

Fenerbahçe altyapısından yetişen ve kupa maçında Ümraniyespor'un sarı lacivertli takıma karşı galibiyeti getiren golü atan Yasir Subaşı, turu geçeceklerine inandıklarını söyledi.

TURU GEÇMEMEMİZ İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Yasir, "Bir sakatlığım var; ama oynamak istiyorum. Yarın karar verilecek. Umarım oynayabilir. İyi olan kazansın. Turu geçmek istiyoruz. Avantajımızı koruyarak bunu yapabiliriz. 1-0 bizim için avantaj. Fenerbahçe karşısında şansımız yüksek. Neden turu geçen taraf biz olmayalım" dedi.

MOTİVASYONUM ÇOK YÜKSEK 

Ülker Stadı'nda Fenerbahçe'ye karşı ilk kez mücadele edeceğim. Bu yüzde çok heyecanlıyım. Farklı yaş kategorilerinde Fenerbahçe forması giydim. A takıma kadar yükseldim. Benim için çok farklı bir duygu. Fenerbahçe'ye çok şey borçluyum. Ama ben Ümraniyespor'un oyuncusuyum ve takımım için her şeyi yapacağım. Motivasyonum çok yüksek. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, içerisinde bulunduğu zor durumdan kurtulabileceğine inanıyorum. Biz maça çok iyi hazırlandık. İnşallah Allah yüzümüzü kara çıkartmaz ve turu geçeriz" şeklinde konuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler