Yattara'dan Fenerbahçe mesajı!

03.03.2020 - 17:24 | Son Güncellenme: 03.03.2020 - 14:24

Sempatik tavırlarıyla Trabzonspor taraftarlarının gönlünde ayrı bir yeri olan Ibrahim Yattara, bu akşam Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak maç öncesi bir mesaj yayınladı. Yattara, Fenerbahçe maçı için ne dedi? Hangi mevkide oynuyordu? Trabzonspor'da en fazla kaç gol attı? Yattara'dan maç öncesi mesaj var...

Ziraat Türkiye Kupası’nda bu akşam saat 20:30'da Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Bu dev maç öncesinde bordo-mavililerin eski ofansif orta saha oyuncularından İbrahim Yattara’dan mesaj var. Yattara, mücadele öncesinde eski takımı Trabzonspor’a destek verdi.

Yattara: “Trabzonspor’a başarılar diliyorum”

Trabzon yöresine özgü Trabzon kolbastısı müziğiyle bir videolu paylaşım yapan Yattara, “Bugün Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında maç var. Trabzonspor’a başarılar diliyorum. Seviyorum sizi” ifadelerini kullandı.

Yattara, Trabzonspor’da en çok kaç gol attı?

Trabzonspor’daki ilk sezonu olan 2003-04 sezonunda 33 maçta 7 gol atan Yattara, 2004-05 sezonunda 32 maçta 8 gol atarak bordo-mavililerdeki en çok gol attığı sezonu yaşamıştı. Yattara, 2010-11 sezonuna kadar Trabzonspor’da oynadı ve daha sonra Al Shabab ekibinin yolunu tuttu. Yattara, Mersin İdmanyurdu ve son olarak da La Louviere formaları giymiş ve futbola veda etmişti. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler