Yaz mesaisine hazır mısın?

24.05.2015 - 20:40 | Son Güncellenme: 24.05.2015 - 20:40

Yaz aylarında da tuttur.com'da kazanmaya devam. Sosyal bahsin uzman yazarları senin için yaz aylarında da yoğun mesai yapacak, kuponlarıyla kazandıracak.

Pazartesiden salıya ve perşembeden cumaya geçerken Cengiz İzmitli 'değerli oran' peşinde. Sizler için bültendeki bütün maçları tarıyor ve Avrupa'ya göre daha değerli olan oranları çıkartıyor. İçlerinden de kazanması en muhtemel maçları çekip kupon yapıyor. Hemen ücretsiz üye ol, takibe başla! 

La Liga, Bundesliga bitti diye üzülme. Güney Amerika'da mesai yeni başladı. Bricci1965 senin için burada. Önceliği Brezilya ama Arjantin, Peru ve Meksika'dan da esintiler sunuyor. iddaa tarihinin en çok kazandıran yazarı. Tam 1.636.578,73 TL dağıttı. Hemen ücretsiz üye ol, takibe başla! 

Steven Gerrard ve Frank Lampard, Amerika'ya gitti diye üzülme. Burak Akçay yazın bu ligin nabzını senin için tutacak. Sürpriz tercihleri, en ince detaya kadar inen yorumlarıyla yaza çoktan hazır. Major Lig Soccer'da ayrıca Robbie Keane, David Villa ve Kaka da var.  Hemen ücretsiz üye ol, takibe başla! 

'Peki İskandinav ligleri? ' dediğini duyar gibiyiz. Normal sezonda İngiltere Premier Ligi yazan Ali Erim ve Fransa Ligue 1 nabzını tutan Ayberk Yılmaz senin için Norveç Ligi’ne yoğunlaşacak. Hemen ücretsiz üye ol, takibe başla! 

Senin için hazırladığımız haberler