Yeliz Başa, Porto Riko'da zirvede!

Aleyna Gürgen
12.02.2024 - 09:31 | Son Güncellenme: 12.02.2024 - 09:50

Voleybol kariyerine Porto Riko ekibi Cangrejeras de Santurce'de devam eden Yeliz Başa takımdaki performansı ile dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Yeliz Başa, Porto Riko'da zirvede!

Kariyeri boyunca 12 farklı ülkede forma terleten Yeliz Başa bu kez ise başarısı ile gündem oldu. Başa, Volimania TV YouTube kanalındaki voleybol programındaki analizde Porto Riko Ligi'nin zirvesinde yer aldı.

Başa başarısı ile gündemde

Youtube üzerinden yayınlanan programda ligdeki oyuncuların perfromans ve istatistiklerinin değerlendirildi. Yeliz Başa, ise değerlendirmede kaydettiği 166 sayı ile Porto Riko Ligi'nin zirvesinde yer aldı. Başa'yı listede Zoe Weathrington ve Elissa Alcantara takip etti.

İlgini Çekebilir
Melissa Vargas'ın paylaşımına Zehra Güneş'ten tepki: Oğlum bu ne?
Habere Git

Yeliz Başa 12 ülkede forma giydi

Başarısı ile dikkat çeken Türk voleybolcu Yeliz Başa, Porto Riko da dahil olmak üzere tam 12 farklı ülkede oynadı. Başa'nın forma giydiği takımlar ise şu şekilde: Türkiye'de Beşiktaş, Halkbank ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Supreme Volleyball Club (Tayland), Creamline Cool Smashers (Filipinler), Vicenza Volley (İtalya), Bandung BJB Tandamata (Endonezya), Nakhon Ratchasima Huione QminC VC (Tayland), Llaneras de Toa Baja (Porto Riko), Partizani (Arnavutluk), HC Duc Giang Tia Sang (Vietnam), Jakarta Popsivo Polwan (Endonezya), Gresik Petrokimia (Endonezya), VK Prostejov (Çekya), NEC Red Rockets (Japonya), Suwon Hyundai Hillstate (Güney Kore).

Senin için hazırladığımız haberler