Yeni Malatyaspor taraftarları kaza geçirdi

13.08.2018 - 10:24 | Son Güncellenme: 13.08.2018 - 13:24

Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında Göztepe ile Evkur Yeni Malatyaspor karşılaştı. Bu maç için İzmir’e giden Yeni Malatyaspor taraftarları dönüş yolunda kaza geçirdi.

Yeni Malatyaspor Kulübü’nden yayınlanan mesaj şu şekilde;

“Göztepe karşılaşması sonrası Malatya´ya dönerken kaza geçiren cefakar taraftarlarımızın haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. 1´i ağır 15 yaralının olduğu kazada yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyor, camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Alanyaspor'dan geçmiş olsun mesajı

Bu arada Alanyaspor Kulübü de geçmiş olsun mesajı yayınladı. Açıklamada, "Göztepe karşılaşması sonrası Malatya’ya dönerken geçirdikleri trafik kazasında yaralanan 1’i ağır 15 Yeni Malatyaspor taraftarına acil şifalar diler, geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" denildi.

Göztepe'den geçmiş olsun mesajı 

Sarı-siyahlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Göztepe karşılaşması sonrası kaza geçiren taraftarlar için acil şifa dileğinde bulunuldu.

Açıklamada, "Göztepe karşılaşması sonrası Malatya'ya dönerken, Afyon-Konya yolu üzerinde kaza geçiren cefakar taraftarlarımızın haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyor, camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi.

Yeni Malatyaspor Onur Başkanı geçmiş olsun dileklerinde bulundu

Yeni Malatyaspor Onursal Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Ahmet Çakır, İzmir deplasmanı dönüşü kaza yapan Malatyalı taraftarları arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Taraftarla görüşmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Çakır, “Orada bulunan kardeşlerimizin tedavi ve Malatya’ya nakil durumlarını yakinen takip ederek, gerekli girişimlerde bulunduk. Arkadaşlarımızın durumu genel olarak iyi. Sadece bir kişi diğerlerine göre ağır. Elhamdülillah onda da şu an çok ciddi bir sıkıntı görünmüyor” ifadelerini kullandı.

(AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler