Yerli otomobil tanıtıldı

27.12.2019 - 16:45 | Son Güncellenme: 27.12.2019 - 16:50

Türkiye’nin elektrikli yerli otomobili tanıtıldı. Vatandaşlar ise yerli otomobil fotoğrafları hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, yerli otomobilin fiyatı ne kadar olacak, tasarımı nasıl? Pininfarina'nın bu projede de tasarım imzası bulunuyor. TOGG’un geliştirdiği yerli otomobil hakkında bilgiler ve fotoğrafları haberimizde…

Yerli otomobil tanıtıldı

Yerli otomobilin fotoğrafları haberimizde… TOGG’un geliştirdiği yerli otomobilin tanıtımı 17 Aralık Cuma günü Başkan Erdoğan’ın katılımıyla Gebze’de yapıldı. Vatandaşlar ise yerli otomobil fotoğrafları araştırmalarını sıklaştırdı. Peki, yerli otomobilin fiyatı ne kadar olacak, tasarımı nasıl? Ferrari ve Lamborghini gibi markaların da tasarımın yapan Pininfarina'nın bu projede de imzası bulunuyor. Yerli otomobilin fiyatı ne kadar olacak? İşte tüm bilgiler...

YERLİ OTOMOBİLİN TANITIMI YAPILDI! İŞTE FOTOĞRAFLARI...

TOGG'un geliştirdiği yerli otomobilin tanıtımı, 17 Aralık Cuma günü Gebze'de yapıldı. Otomobilin SUV ve sedan modalleri tanıtımda yer aldı. Başkan Erdoğan'ın açıklamasına göre, yerli otomobilin fabrikası Gebze'de olacak ve 2022 yılında seri üretime geçilecek. Öte yandan, vatandaşlar ise yerli otomobil fotoğrafları hakkında araştırmalar yapmaya başladı.

YERLİ OTOMOBİLDEN FOTOĞRAFLAR

TOSFED'den yerli otomobil için: "Heyecanla bekliyoruz"

TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, bugün tanıtımı gerçekleştirilen yerli otomobili hakkında yaptığı açıklamada, "Milli sporcularımızla birlikte TOGG'un hizmetinde olduğumuzu bildiriyor ve bilgi birikimimizle Türkiye'nin bu önemli projesine katkı sunmak için heyecanla bekliyoruz" dedi.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Eren Üçlertoprağı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu (TOGG) olmak üzere tüm emeği geçenleri kutlayarak, "Türkiye’nin otomobilinin ‘yeniliğe yolculuk’ sloganıyla tüm dünyaya açılacağına olan inancımızla şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Bu projenin diğer büyük otomotiv markaları gibi motorsporları arenasında boy göstererek daha da prestij kazanması için her türlü desteğe hazır olduklarının altını çizen Üçlertoprağı, "Milli sporcularımızla birlikte TOGG'un hizmetinde olduğumuzu bildiriyor ve bilgi birikimimizle Türkiye'nin bu önemli projesine katkı sunmak için heyecanla bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler