Sivasspor'da Ulvestad'ın Ballkani maçındaki golü UEFA tarihine geçti

Orhan Gülek
06.10.2022 - 20:46 | Son Güncellenme: 06.10.2022 - 20:56

DG Sivasspor-Ballkani maçında 37. saniyede gol atan Sivassporlu futbolcu Fredrik Ulvestad, Türk takımlarının Avrupa kupalarındaki en erken golünü attı.

Sivasspor'da Ulvestad'ın Ballkani maçındaki golü UEFA tarihine geçti

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Sivasspor, sahasında Kosova ekibi Ballkani’yi ağırlıyor. Sivasspor 37. saniyede Fredrik Ulvestad'ın attığı golle öne geçti. Opta verilerine göre Ballkani karşısında 37. saniyede Ulvestad ile 1-0 öne geçen Demir Grup Sivasspor, Türk takımlarının Avrupa kupalarındaki en erken golünü attı.

Avrupa kupalarındaki en erken gol

Karşılaşmanın henüz ilk dakikasında Sivasspor, 37. saniyede golü buldu. Dia Saba'nın sağ çizgide şık hareketler sonrası içeri çevirdiği topta Fredrik Ulvestad'ın yaptığı vuruş, ağlara gitti: 1-0. Verilere göre; bu gol aynı zamanda Türk takımlarının Avrupa kupalarındaki en erken atılan golü olarak kayıtlara geçti. Golden sonra Ulvestad büyük sevinç yaşadı.

İlgini Çekebilir
CANLI | Sivasspor - Ballkani
Habere Git

Ballkani, ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı

Sivasspor, henüz ilk dakikanın içinde Ballkani karşısında Fredrik Ulvestad'ın golüyle 1-0 öne geçti. Ballkani, 20. dakikada Armend Thaqi'nin golüyle skoru eşitledi. Ballkani, 31. dakikada ise Arber Potoku ile üstünlüğü yakaladı. Ballkani, Sivasspor deplasmanında ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler