Yiğit Gülmezoğlu: "Neler yapabileceğimizi gösterdik"

15.09.2021 - 13:17 | Son Güncellenme: 15.09.2021 - 13:21

A Milli Erkek Voleybol Takımı forması giyen Yiğit Gülmezoğlu, CEV Erkekler Avrupa Şampiyonası ve Sırbistan maçı hakkında konuştu. İşte o sözler...

Yiğit Gülmezoğlu: "Neler yapabileceğimizi gösterdik"

Begüm DOĞANAY-AJANSSPOR

Türkiye A Milli Erkek Voleybol takımı, CEV Erkekler Avrupa Şampiyonası 16’lı turunda son şampiyon Sırbistan ile karşılaştı. Rakibine karşı 2-1 öne geçmesine rağmen mağlup olan A Erkek Milli Takımı, turnuvaya veda etti.

"Gereken dersleri aldık, daha iyi bir voleybol izleteceğiz"

Şampiyonada son olimpiyat finalisti Rusya’yı da devirmeyi başaran milli takım böylece çeyrek finalin kıyısından döndü. Turnuvayı değerlendiren milli takımın smaçörlerinden Yiğit Gülmezoğlu, "Neler yapabileceğimizi gösterdiğimizi düşünüyorum" dedi.

Gülmezoğlu, Mintonette’ye yaptığı açıklamada şöyle konuştu: 

"İyi bir jenerasyonuz ve neler yapabileceğimizi az da olsa gösterebildiğimizi inanıyorum. Tabii daha iyi bir sonuçla dönebilirdik ancak buradan almamız gereken dersleri aldığımızı ve bunları ileride olumlu yönde kullanacağımızı düşünüyorum. En azından çok büyük iki rakibe karşı çok iyi bir voleybol sergiledik. Bundan sonra üzerine koya koya daha iyi bir erkek voleybolu izleteceğimize inanıyorum."

Senin için hazırladığımız haberler