Galatasaraylı Kerem Demirbay böyle isyan etti: "Göbekli diyenler için çek"

Özgür Koç
06.03.2024 - 09:54 | Son Güncellenme: 06.03.2024 - 10:08

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Kerem Demirbay'dan flaş bir video geldi. Tecrübeli futbolcu kendisi için "göbeği var" yorumları yapanlara video ile cevap verdi.

Galatasaraylı Kerem Demirbay böyle isyan etti: "Göbekli diyenler için çek"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın sezon başında Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'den kadrosuna kattığı 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Kerem Demirbay, daha önce sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafın ardından yapılan "göbekli" yorumlarına cevap verdi.

Son haftalardaki müthiş performansıyla büyük alkış alan 30 yaşındaki futbolcu sosyal ledya hesabından eşiliyle birlikte olduğu bir fotoğrafı paylaşmıştı. Bu fotoğra üzerine özellikle sosyal medyada yıldız oyuncunun göbeğinin olduğu yorumları yapılmıştı.

İşte o paylaşım:

  

Video ile cevap verdi

Almanya doğumlu futbolcu bu iddialara soyunma odasında çektiği video ile cevap verdi. Yıldız futbolcu karın bölgesini göstererek "Bu bana göbekli diyenler için. Çek" ifadelerini kullandı. 

 

Kerem Demirbay'ın performansı

30 yaşındaki orta saha futbolcusu Galatasaray formasıyla bu sezon 33 maçta forma giydi. Yıldız futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Kerem Demirbay'ın sarı kırmızılı kulüple olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona eriyor.

İlgini Çekebilir
Dayı ve Cumali Koçovalı yan yana!
Habere Git

3,7 milyon Euro'ya transfer edildi

Galatasaray'ın 3.7 milyon Euro ödereyerek kadrosuna kattığı Kerem Demirbay, Almanya Milli Takımı'nın formasını da iki kez giyme başarısı gösterirken 1 gol kaydetti. Tecrübeli orta sahanın sarı kırmızılı kulüple olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona eriyor. 30 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 4.7 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler