Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu

23.05.2016 - 23:43 | Son Güncellenme: 23.05.2016 - 23:44

Bu yıl 62'ncisi düzenlenen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu. Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, düzenlenen gecede sahneye çıkarak kucaklaştı.

Swissotel'de düzenlenen ödül töreninde 2015 yılı için zirveye çıkanlar ödüllerini aldı. Düzenlenen geceye spor, sanat ve iş dünyasından isimler katıldı. 

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunda Galatasaray ile şampiyonluk yaşayan, bu sezon Bursaspor'u çalıştıran Hamza Hamzaoğlu, yılın antrenörü seçildi.

Yılın takımı, EURO 2016'ya katılma başarısı gösteren A Milli Takım seçilirken, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de yılın spor adamı ödülünü aldı. 

Törende ödül alan isimler şunlar:

Yılın sporcusu: Kenan Sofuoğlu (Dünya Supersport şampiyonu) 

Yılın spor adamı: Fatih Terim (Türkiye Futbol Direktörü) 

Yılın futbolcusu: Arda Turan (Barcelona) 

Yılın antrenörü: Hamza Hamzaoğlu (Galatasaray'daki başarısıyla, halen Bursaspor Teknik Direktörü)

Yılın takımı: Türkiye A Milli Futbol Takımı 

Dünyada yılın sporcusu: Lionel Messi (Barcelona) 

Kenan Sofuoğlu ile Hakan Çalhanoğlu kucaklaştı 

Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, düzenlenen gecede sahneye çıkarak kucaklaştı.

İkili arasında daha önce ilginç bir olay yaşanmıştı. Hakan Çalhanoğlu, Whatsapp aracılığıyla kendisine, "Köln'e geldim, seninle tanışmak istiyorum." diyen Kenan Sofuoğlu'na, "Sizi tanımıyorum, numaramı nereden aldınız?" diye yazmıştı. Sofuoğlu da aralarındaki yazışmaları sosyal medyadan yayımlayarak Hakan Çalhanoğlu'na sitem etmişti. Milli futbolcu daha sonra Sofuoğlu'nu aramış ve olay tatlıya bağlanmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler