Trabzonspor, Hollandalı golcü Wout Weghorst için yeni bir hamle yapacak

19.08.2024 - 09:33 | Son Güncellenme: 19.08.2024 - 09:41

Trabzonspor'un santrfor transferi adeta yılan hikâyesine döndü. Bordo mavililer Hollandalı golcü Wout Weghorst için yeniden harekete geçme kararı aldı. İşte detaylar...

Trabzonspor, Hollandalı golcü Wout Weghorst için yeni bir hamle yapacak

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'da golcü transferi için çalışmalar devam ediyor. Daha önce Paul Onuachu ve Wout Weghorst ile ilgilenen bordo- mavililerde gündeme son olarak Sivasspor forması giyen Rey Manaj geldi. Ancak Trabzonspor rotasını yine çok uzun zamandır kadrosuna katmaya çalıştığı Hollandalı forvet Weghorst'a çevirdi.

Weghorst için yeni hamle

Southampton ve Sivasspor'un yüksek bonservis isteklerini düşüremeyen Karadeniz ekibi, daha önce Beşiktaş forması giyen oyuncu için girişimde bulunmaya karar verdi.

Burnley 1 milyon euro inerse transfer bitecek

sabah'ın haberine göre; deneyimli golcünün bonservisini almak adına Burnley ile masaya oturulurken Trabzonspor, İngiliz ekibinin 5 milyon Euro bonservis talebini 4 milyon seviyelerine çekerek transfere nokta koymak istiyor.

Bordo-mavili yönetim, 1.97 cm boyundaki dev oyuncunun Francesco Farioli yönetimindeki Ajax ile temas halinde olması ve sürecin uzaması nedeniyle rahatsız olsa da 32 yaşındaki yıldız ismi bitirip transferi büyük oranda kapatmayı amaçlıyor.

8 farklı takımda forma giydi

1.97 metre boyuyla dikkat çeken Hollandalı oyuncu, altyapı kariyerinde Borne, DETO ve Willem II'de top koşturdu. Profesyonelliğe DETO'da start veren Weghorst; daha sonra Emmen, Heracles Almelo, Alkmaar, Wolfsburg, Hoffenheim, Burnley, Beşiktaş ve Manchester United formalarını terletti. Kariyeri boyunca 489 karşılaşmada ağları 184 kez havalandırırken 60 da asist gerçekleştirdi.

Senin için hazırladığımız haberler