Transfer Haberleri | Yönetici canlı yayında açıkladı: Rizespor'a Shelvey müjdesi...

Orhan Gülek
07.12.2023 - 19:20 | Son Güncellenme: 07.12.2023 - 19:24

Transfer haberleri... Süper Lig'in iddialı takımı Çaykur Rizespor'da basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Ankaragücü maçı, Emirhan Topçu ve Shelvey hakkında açıklamalarda bulundu.

Transfer Haberleri | Yönetici canlı yayında açıkladı: Rizespor'a Shelvey müjdesi...

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nün konuğu olacak olan Çaykur Rizespor'da basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır açıklamalar yaptı. Bakır, Shelvey ve Emirhan Topçu'ya ayrı bir parantez açtı.

"Shelvey transferini çok zor şartlar altında gerçekleştirdik"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hasan Yavuz Bakır, "Sezona başlarken lige renk katmak amacımızdı. Sezonun geçen bölümünde 3-4 maçımızda istediğimiz oyunu oynayamadık ancak güzel sonuçlar elde ettik. Jonjo Shelvey transferini çok zor şartlar altında gerçekleştirdik. Shelvey saha içinde ve saha dışında çok güzel bir model. Bundan sonraki süreçte özel bir maddemiz opsiyonumuz yok ancak kulüp ve oyuncu mutluysa devam etme opsiyonu konusunda sorun olmayacaktır." dedi. 

Ankara deplasmanında hedef puan ya da puanlar

Ankaragücü maçı hakkında ise Bakır, "Ankaragücü karşılaması zor bir maç olacak. Ankaragücü çok iyi bir takım ve önemli bir hocaları var. İşimiz Ankara'da zor ancak puan ya da puanlarla döneceğiz." ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
TFF Başkanı Büyükekşi'ye şok! İhracı için dilekçe verildi
Habere Git

Emirhan Topçu için Fenerbahçe'den teklif geldi mi?

"Emirhan Topçu için Fenerbahçe'den teklif aldınız mı?" sorusuna ise Hakan Yavuz Bakır, "Fenerbahçe'den Emirhan Topçu için sözlü ya da yazılı resmi bir teklif gelmedi. Emirhan Topçu'nun bonservis bedelini belirlemedik." cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler