Yönetim, Hamza Hamzaoğlu'nu yaktı

17.09.2015 - 09:17 | Son Güncellenme: 17.09.2015 - 09:17

Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişatını durduramayan Galatasaray, Avrupa macerasına da kötü başladı.

Önceki gün Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e 2-0 yenilen Sarı-Kırmızılılarda taraftarın da sabrı taştı... 

Karşılaşma sonrası Başkan Dursun Özbek ve ekibini istifaya çağıran futbolseverler, verilen sözlerin tutulmamasına tepkili. Üç kupalı takımı devraldıktan sonra eksik bölgelere takviye yapmayan, aksine önemli yıldızlarından Felipe Melo'yu İnter'e satan yönetim, çıkmaza girdi. 

Transfer dönemi başlarken bir stoper, sağ bek ve forvet alacağını defalarca söyleyen Özbek, bunlardan sadece Jason Denayer'i tuttu. Alex Telles'i gönderip Lionel Carole'ü getirdi. Melo'yu son gün yollayınca kötü gidişin startını vermiş oldu. Aynı gün Kevin Grosskreutz transferini geç kaldığı için gerçekleştiremeyen ve lisansını çıkaramayan Sarı-Kırmızılılar, adeta Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nu ateşin içine attı. 

Bütün transferlerin hazırlık kampına yetişeceğini defalarca dile getirdikten sonra son günde gelen hamleler, Hamzaoğlu'nun oyun planını olumsuz yönde etkiledi. Henüz ideal 11'ine ulaşamayan genç antrenör, kadro kurmanın yanı sıra yönetimin düştüğü zor durumu da tek başına idare ediyor. Yetkililer, yenilgilerden sonra gözükmezken, kupalar kazanılınca en ön safta yer alıyor. 

Zaman

Senin için hazırladığımız haberler