Fenerbahçe'de yönetimin sabrı taştı! Dimitris Pelkas ile yollar ayrılıyor

Orhan Gülek
10.02.2022 - 13:07 | Son Güncellenme: 10.02.2022 - 13:23

Fenerbahçe'nin Başakşehir karşılaşmasındaki performansı tepki çeken ve taraftarın da gözünden düşen Yunan on numara Dimitris Pelkas ile sezon sonu yollar ayrılıyor.

Fenerbahçe'de yönetimin sabrı taştı! Dimitris Pelkas ile yollar ayrılıyor

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de Dimitris Pelkas krizi yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Başakşehir maçında performans olarak beklentileri karşılayamayan ve taraftarın da gözünden düşen Dimitris Pelkas yönetimin sabrını taşırdı. 

Fenerbahçe yönetiminin Pelkas'a bakış açısı eskisi gibi değil

Spor Toto Süper Lig'de zirvenin uzağında kalan Ve Ziraat Türkiye Kupası'na da veda eden Fenerbahçe'de büyük hayal kırıklığı yaşanıyor. Üst üste yaşanan puan kayıpları sonrası takım içinde kriz patlak verdi. Akşam'ın haberine göre; Fenerbahçe yönetiminin Pelkas'a bakış açısı eskisi gibi değil. Geçen sezon kritik golleri ve asistleriyle taraftarın gönlüne taht kuran tecrübeli futbolcu, bu sezon sadece 1 gol atabildi. Avrupa'da şans bulduğu 5 maçta da beklentileri karşılamadı.

Pelkas, Pereira sonrası da beklentileri karşılayamadı

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira ile yıldızı paylaşmayan ve Portekizli teknik adamın ayrılığı sonrası performansı artması beklenen Pelkas, İsmail Kartal ile de uçuşa geçemedi.

Fenerbahçe, Pelkas'ı satmaya karar verdi

Fenerbahçe yönetimi, teknik heyetten aldığı rapor doğrultusunda Pelkas'ı satmaya karar verdi. 2023 yazında sözleşmesi bitecek olan ve 1 yıl da opsiyonu bulunan Yunan oyuncu için gelen teklifler değerlendirmeye alınacak, 28 yaşındaki oyuncu tatmin eden bir teklif gelmesi halinde kesin olarak satılacak.

İlgini Çekebilir
Vitor Pereira yatarak F.Bahçe'den para kazanıyor! İşte o rakam...
Habere Git

Dimitris Pelkas'ın performansı

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 11 maça çıkan Dimitris Pelkas'ın skor katkısı bulunmuyor. Sarı-Lacivertlilerle 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Yunan yıldızın güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Senin için hazırladığımız haberler