YouTube neden açılmıyor? Neden birçok ülkede erişime kapatıldı?

26.04.2021 - 21:52 | Son Güncellenme: 26.04.2021 - 22:53

Google'ın alt ürünlerinden YouTube, eşzamanlı olarak birçok ülkede faaliyetlerini durdurdu. Peki, YouTube ne zaman açılacak?

YouTube neden açılmıyor? Neden birçok ülkede erişime kapatıldı?

Dünyanın en çok kullanılan aplikasyonlarından YouTube, dünya genelinde kısa süreliğine çevrim dışı kaldı. Programı kullanamadığını ileri süren kullanıcılar, durumu YouTube'ın yüklenici firması Google'a rapor etti. 1 ay kadar önce Android tabanlı sistemlerin çökmesinden kısa süre sonra bu kez YouTube arıza verdi. Google'dan konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Peki, YouTube neden erişime kapatıldı? YouTube'da hangi hata veriliyor?

YouTube neden çöktü?

Dünya genelinde milyarlarca kişi tarafından kullanıldığı düşünülen YouTube, beklenmedik bir şekilde arıza verdi. Konuya dair açıklama yapılmazken Google aplikasyonu kullanan bireyler sorunu Google'a iletti. 402 Hatasıyla karşılaşan bireyler hatanın nasıl çözüleceğini internetten araştırsa da herhangi bir çözüm bulamadı. 

Kullanıcılar gündeme taşıdı

YouTube kullanıcıları, uygulamanın çöktüğünü sosyal medya üzerinden gündeme taşıdı. Aynı saat aralığında YouTube Türkiye'de de videolar yavaşlamaya hatta ağır akmaya başladı. Konunun ilk etapta internet kaynaklı olduğunu düşünen bireyler herhangi bir hamlede bulunmazken, 402 Hatası ile karşılaşan uygulama kullanıcıları konuya dair paylaşım yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler