Yüksel Yıldırım: "Arkamdan konuşanlar şimdi yüzüme konuşsun!"

09.01.2021 - 15:12 | Son Güncellenme: 09.01.2021 - 15:18

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Size inat bende bu Samsunspor'u öyle böyle Şampiyon yapacağım” dedi.

Yüksel Yıldırım: "Arkamdan konuşanlar şimdi yüzüme konuşsun!"

AJANSSPOR - HABER

Yılport Samsunspor Başkanı Yıldırım, yerel basından kendisine ve yönetime yapılan eleştirilere resmi Twitter hesabı üzerinden sert yüklendi.

Yüksel, “Arkamdan konuşup beste yapanlar, hadi bakalım şimdi yüzüme konuşun DÜET yapalım! Size inat bende bu Samsunspor'u öyle böyle Şampiyon yapacağım. Su akar yolunu bulur. Beni daha yeni tanımaya başlıyorsunuz. Hayatım boyu hep savaştım ve kazandım. İnananların hikayesi mutlu biter.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca bir önceki atttığı tweet’te ise, “Yeterince büyük bir yalan söyler ve sürekli tekrar ederseniz, sonunda halk buna inanır.'' Goebbels
Malesef Samsun'da da durum böyle olmaya başladı ve bilen bilmeyen herkes konuşuyor ve inanıyor. Bu durumdan en çok benim ve takımıdaki oyuncuların ve de Hoca'nın canı yanıyor...” ifadelerini kullandı.

 

Ne olmuştu?

Takımın inişli çıkışlı performans gösterdiği dönemde yerel basından ağır eleştiriler gelmişti. Bu eleştiriler, takımın ve yapılan transferlerin yetersizliği, gösterilen performans, Başkan’ın ve yönetim kurulunun kulübü başıboş bıraktığına dair iddialar üzerineydi. Son 4 maçından da galip ayrılan Karadeniz ekibine yerel basından eleştiriler devam etmesi üzerine Yıldırım’ın bu sözleri Twitter hesabı üzerinden ifade ettiği düşünülüyor.

Öte yandan Kırmızı-Beyazlılar, TFF 1. Lig’de 35 puanla lider Giresunspor’un 2 puan gerisinde 3.sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler