Galatasaray Transferde Gözünü Giannis Konstantelias'a Çevirdi

İsa Kethüda
23.02.2023 - 08:56 | Son Güncellenme: 23.02.2023 - 09:04

Transfer haberleri... Yunanistan Ligi takımlarından PAOK forması giyen genç futbolcu Giannis Konstantelias, Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyor. Detaylar.

Galatasaray Transferde Gözünü Giannis Konstantelias'a Çevirdi

Dinamo Moskova forması giyen Arsen Zakharyan transferinden sonuç alamayan Galatasaray, gözünü PAOK forması giyen genç oyuncu Giannis Konstantelias'a çevirmiş ve siyah-beyazlı kulübe 6 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı iddia edilmişti. Ancak bu teklif Yunan ekibi tarafından reddedildi.

Galatasaray'da Giannis Konstantelias'a çevrildi

Fanatik'te yer alan habere göre; sarı-kırmızılı takım, Zakharyan'ın alternatifini belirlenmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar rotayı bu kez de Yunan futbolunun yeni umudu Giannis Konstantelias'a çevirdi.

Ülkesinde PAOK forması giyen Konstantelias da tıpkı Zakharyan gibi 19 yaşında ve hem 8 hem de 10 numara olarak oynayabiliyor. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Süper Lig için Play-off istedi
Habere Git

Birçok takım peşinde

Ancak Yunan oyuncunun da transferi çok kolay olmayacak. Çünkü Manchester United, Leeds United ve Red Bull Salzburg gibi kulüpler de bu transfer için devrede.

Galatasaray'da forma giymek istiyor

Galatasaray Yönetimi'nin PAOK'a yaptığı 6 milyon Euro'luk bonservis teklifi ilk toplantıda reddedildi. Ancak genç oyuncu Cim Bom'a oldukça sıcak. Yunanistan'da kazandığı paraya göre Galatasaray'dan astronomik bir teklif alan Konstantelias, kulüplerin anlaşması halinde Galatasaray forması giymeye hazır.

PAOK 20 milyon Euro istiyor

Buna karşın PAOK'un beklentisi 20 milyon Euro bandında. Aslan'ın önceliği Zakharyan transferi. Ancak Rus yıldızın defteri tamamen kapanırsa, buraya ayrılan 13 milyon Euro'luk bütçe Giannis Konstantelias için kullanılabilir.

İlgini Çekebilir
Fırtına İsviçre'de tur peşinde!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Öte yandan, kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden 19 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon forma giydiği 22 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler