Yürekler yanmasın!

17.09.2015 - 00:16 | Son Güncellenme: 17.09.2015 - 00:16

Seneler ve günler büyük bir hızla geçiyor. Şehit haberleri almadığımız gün yok. Anneler, babalar,eşler ve çocukların yürekleri yanıyor. Yıllardır terör engellenemiyor. Bu gidişle nerelere varacağız? Bu da meçhul. Yetkililer bu gidişe son vermek için gerekeni yapmalı. Biran önce terör sonlandırılmalı. Yürekler yanmasın!

ŞANSLARI BOL, YOLLARI AÇIK OLSUN...
Bir tarafta terör devam ederken, diğer tarafta da spor etkinlikleri hız kesmeden devam etmekte. Voleybol, hentbol, atletizm, futbol ve diğer sporlarda milli takımlarımız kıran, kırana maçlar yapmaktalar. Voleybol Bayanlar Avrupa Oyunlarında şampiyon olan Antrenör Ferhat Akbaş yönetimindeki A Bayan millilerimiz Grand Prix'de aynı başarıyı gösteremedi. 11.sırada yer aldı. 26 Eylül­ 4 Ekim 2015 tarikleri arasında Hollanda ve Belçika'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyor. Şansları bol, yolları açık olsun.

TAKDİR SİZ VOLEYBOL SEVERLERİN!
Kulüpler bazında her ne kadar Avrupa'da başarılı olsak da milli takımlar olarak aynı şeyi söyleyemiyoruz. U23 Yaş Dünya Şampiyonası Bayan ve Erkeklerdeki 2.'lik ile Balkan Şampiyonalarındaki Bayan ve erkeklerde Genç ve Küçüklerdeki şampiyonluğumuz tek tesellimiz oldu. Bayanlar Avrupa Ligi'nde finale yükseldik. Finalde Macaristan'a altın sette yenilerek şampiyonluğu kaçırdık. Avrupa Ligi ikincisi olduk. Tek şampiyonluk burdan gelecekti o da olmadı. İşte sevgili dostlar voleyboldaki başarılarımız.Voleybol Federasyon yöneticileri ise iyi bir sezon geçirdiklerini söylüyorlar. Takdir siz voleybol severlerin.

FEDERASYON AYNI HATAYI YAPMAZ!
Milli takımlarımızın başarısızlığındaki nedenler tabi ki yanlış kadrolar kurmaları ve hatalı çalışma yapmalarından oluyor. Şunu da yazmadan geçemeyeceğim. Üniversiteler Avrupa Şampiyonası'nda Beykent Üniversitesi'nin üç sporcusuna izin vermeyen federasyon bir Avrupa şampiyonluğunu kaçırdı. Şampiyonaya eksik kadro ile giden Beykent Üniversitesi 6. olma başarısını gösterdi.

Gönderilmeyen sporcular olsaydı. Beykent Üniversitesi şampiyon olarak dönecekti. Kaybeden yine Türkiye oldu. Federasyon aynı hatayı bundan sonraki senelerde yapmaz diye düşünüyorum.

BEŞİKTAŞ VE YENİMAHALLE SEZONUN İLK KUPASINI ALDI
Hentbol Federasyonu 29 Ağustos'ta yapılan Erkek ve Bayanlar Türkiye Kupası ile sezonu açtı. Erkek ve bayanlar Süper Kupa ile devam etti. 12 Eylül'de de ligler start aldı. Erkekler Süper Kupa finalinde Merzifon Belediyesi'ni 36­33 yenen Beşiktaş Mogaz kupanın sahibi oldu. Bayanlar Süper Kupa'da ise Muratpaşa Belediyesi'ni 29­23 mağlup eden Yenimahalle Belediyesi üst, üste ikinci kez kupanın sahibi oldu. Atletizm Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Gençler A grubu yarışmaları 19 Eylül'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak. Ülkemizi Fenerbahçe bayan ve erkek takımları temsil edecek. Takımlarımıza başarılar diliyorum.

Senin için hazırladığımız haberler