Yurt içi ve yurt dışı takımlarından Erzurum Palandöken'e yoğun ilgi

01.06.2017 - 14:40 | Son Güncellenme: 01.06.2017 - 14:40

Erzurum Palandöken yerli ve yabancı birçok takımın hazırlık kampları ve müsabakaları için cazibe merkezi haline geldi.

Son yıllarda sportif anlamda yapılan büyük yatırımlar ile 5 ve 4 yıldızlı otellerinin takım ağırlamaktaki özverili çalışmaları sonucunda Erzurum Palandöken kamp bölgesi Türkiye Süper lig başta tüm kategorilerdeki takımların yanı sıra, özellikle Azerbaycan, Gürcistan, İran ve Suudi Arabistan takımlarının da gözdesi oldu.

Futbol takımlarının kamp yaptığı dönemde oteller bölgesinde, 10 adet nizami çim sahası ile tüm takımların ihtiyaçlarına cevap veren Palandöken, bu yılda artarak devam eden talepleri karşılamak için sezona hazırlanıyor.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen önderliğinde yapılan büyük yatırımlar sayesinde, bu sezona hazırlanan yeni nizami 6 futbol sahasının yapımı ile toplam 10 nizami futbol sahasına ulaşılması, özellikle futbol takımlarının yoğun kamp dönemlerinde antrenman saati sorununa da çözüm getirerek, kamp yapan her takıma nizami bir sahanın tahsis edilmesinin öncelik olacağı ifade edildi.

Türkiye de yaz dönemi hazırlık kampları rezervasyonlarının başladığı Palandöken'de, otellerin hazırlıklarını tamamladığı ve takımların rezervasyon taleplerine başladığı söylendi.

Senin için hazırladığımız haberler