"Yüzde 1 milyon koronayım" demişti, temiz çıktı

27.03.2020 - 15:30 | Son Güncellenme: 27.03.2020 - 15:38

Daha önce "Yüzde 1 milyon koronayım" şeklinde açıklama yapan Fenerbahçe Beko İdari Menajeri Cenk Renda'nın testi negatif çıktı.

"Yüzde 1 milyon koronayım" demişti, temiz çıktı

Fenerbahçe Beko'nun günlerdir beklenen koronavirüs test sonuçları bugün açıklandı.

Barış Şehirlioğlu - AJANSSPOR

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada biri basketbolcu olmak üzere 4 kişide test sonuçları maalesef pozitif çıktı.

BİR TEK O HASTANEYE YATIRILDI

Geçen cuma günü şikâyet üzerine hastaneye giden isimlerden biri de idari menajer Cenk Renda'ydı. Diğer herkes evde karantinaya alınırken Renda, hastanede tutulmuştu. Sosyal medyaya da düşen haberlerde Renda'nın testinin pozitif çıktığı belirtilmişti.

SES KAYDI YOLLADI

Cenk Renda da dost ve arkadaşlarına attığı sesli mesajda "Arkadaşlar yüzde 1 milyon koronayım. Morolim çok bozuk, konuşmak istemiyorum" demişti. Ama Renda'nın korktuğu olmadı ve bugün müjdeli haberi aldı. 51 yaşındaki spor adamının bakanlıktan gelen sonucunda testi negatif çıktı. Hastanede kaldığı süre zarfında da durumu iyiye giden Renda, gelen sonuçla büyük bir sevinç yaşadı ve taburcu edildi.

FENERBAHÇE BUGÜN DUYURDU

Sarı lacivertli kulüpten bugün yapılan açıklamada "Sağlık Bakanlığımızdan gelen test sonuçlarına göre, test yapılan 12 kişi içerisinde 1 sporcu, 1 teknik ekip ve 2 idari ekip çalışanı olmak üzere toplamda 4 kişide COVID-19 test sonuçlarının pozitif olduğu görülmüştür" denildi.

Cenk Renda, sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler