Zaha, Galatasaray'a geldiğindeki "kronik sakat" iddialarına cevap verdi

İsa Kethüda
04.10.2023 - 14:57 | Son Güncellenme: 04.10.2023 - 15:02

Şampiyonlar Ligi'nde attığı golle 3-2'lik Manchester United zaferinde pay sahibi olan Zaha, Galatasaray'a geldiğindeki "kronik sakatlık" tartışmasını taraftarla aştığını söyledi.

Zaha, Galatasaray'a geldiğindeki "kronik sakat" iddialarına cevap verdi

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Old Trafford'da Manchester United'ı 3-2 yendiği maçta bir gol atan ve genel performansıyla da alkış alan Wilfried Zaha, başlangıçta kendisi hakkında "kronik sakat" endişe oluştuğunu söyledi. Zaha, buna karşın taraftarın kendisine güvendiğini ve kendisinin de bunun karşılığını sahada verdiğini söyledi.

Zaha, Ferdinand ve Scholes ile yayında

Zaha, maçın ardından Manchester United'ın iki efsane ismi Rio Ferdinand ile Paul Scholes'ın yorumcu olduğu TNT Sports'a saha kenarında röportaj verdi. Şampiyonlar Ligi'nde olmanın, onun müziğini duymanın çok büyük bir mutluluk olduğunu kaydeden Zaha, aldıkları galibiyetin de mutluluğunu katladığını söyledi.

"Zahaya neler oluyor" dediler

"Galatasaraylılar seni kalplerine nasıl aldı? Sana şu an neler hissettiriyorlar? sorusunu da yanıt veren Zaha, Galatasaray'da ilk dönem hakkında oluşan endişelere değindi: "Açıkçası 'Zaha'ya neler oluyor' diye düşünüyorlardı. Çünkü sakatlıktan döndükten sonra yeniden sakatlandım. O zaman da 'Zaha kronik sakat mı' diye düşündüler" dedi.

İlgini Çekebilir
FLAŞ | Euro 2032 Türkiye’de!
Habere Git

"Sevgi ve zaman gösterdiler"

Zaha, taraftarın ve camianın endişelere yenik düşmediğine dikkat çekerek, "Ancak asıl mesele şu ki Galatasaray bana güvenmeye devam etti. Ve sosyal medya üzerinden bana güvendiklerini söyledikleri mesajlar gönderdiler. Bana sevgi ve zaman vereceklerini gösterdiler. Çünkü takıma neler katabileceğimi biliyorlardı" dedi.

"Sevgi gösterirse sahada geri veririm"

Wilfried Zaha, kendisine sevgi verildiğinde neler olacağını da şöyle dile getirdi: "Eğer kulüp bana sevgi gösterirse ben de bunu onlara sahadaki her hareketimle onlara geri veririm." 

Galatasaray performansı

Galatasaray formasıyla lig ve Avrupa'da toplam 7 maça çıkan ve 292 süre alan Zaha, 2 gol ve 1 asiste imza attı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Nuri Şahin milli takım kararını verdi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler