Zamalek, Cimbom'un ödeme planını kabul etti! Transfer an meselesi...

26.01.2021 - 17:11 | Son Güncellenme: 26.01.2021 - 17:16

Galatasaray, Mısır kulübü Zamalek'in 23 yaşındaki golcüsü Mostafa Mohamed'i transfer etmek için Mısır kulübü Zamalek ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Zamalek, Cimbom'un ödeme planını kabul etti! Transfer an meselesi...

AJANSSPOR - HABER

Devre arası transfer döneminde Halil Dervişoğlu ve Henry Onyekuru transferi sonrası rotasını Mısır'a çeviren Galatasaray, Mostafa Mohamed için Mısır kulübü Zamalek ile her konuda anlaştı.

Sarı kırmızılı ekip ile Mısır kulübü Zamalek'in yöneticileri arasında bugün video konferans aracılığıyla bir oturum gerçekleşti.

Mısır basınından El Watan'ın haberine göre kulüplerin ödeme noktasında anlaştığını ve Mohamed'in bu hafta İstanbul'a geleceği ve resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtti.

 

Saint-Etienne'nin teklifi geri çevrildi

Haberde Fransa Ligi takımlarından Saint-Etienne'nin de genç golcüyü transfer etmek için Mısır kulübü ile görüştüğünü ancak sarı kırmızı ekibin, bu görüşmede daha güçlü olduğunu ifade etti.

Afrika Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmadı

Öte yandan Zamalek Kulübü, Galatasaray'a transferi an meselesi olan 23 yaşındaki golcü oyuncu Mostafa Mohamed'yi Afrika Şampiyonlar Ligi kadrosuna almadı.

Mostafa Mohamed kimdir?

Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed, Zamalek SC'de futbol hayatına başladı. Daha sonra El Dakhlia, Tanta SC ve Gaish'te kiralık olarak forma giyen genç isim, 2019 yılından itibaren Zamalek kulübünde düzenli olarak forma giyiyor. Kariyerinde toplam 58 maça çıkan Mohamed, rakip filelere 35 gol bırakmayı başardı.

1.85 boyunda olan genç yıldızın kulübü Zamalek ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray'ın Mostafa Mohamed için teklifi ne?

Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre ise; Galatasaray, daha önce 5 milyon Euro peşin ödeme isteyen Mısır ekibine, 1 milyon Euro kiralama bedeli ve sezon sonu 5 milyon Euro ödemeyi vadetti.

Zamalek'in istediği fiyattan 1 milyon Euro fazlasını veren Galatasaray'ın bu teklifinin Mısır kulübü tarafından kabul edilmesi bekleniyor. Öte yandan Galatasaray, Zamalek’e yapılan bu teklifte 23 yaşındaki oyuncunun bir sonraki satışından da yüzde 20 pay vermeyi de önerdi. (HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler