Ziraat Türkiye Kupası’nda günün sonuçları belli oldu

Ali Bozkurt
21.12.2022 - 23:50 | Son Güncellenme: 22.12.2022 - 00:04

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmaları ikinci gününde son 16 turuna katılan takımlar belli oldu. Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımların tur atladığı maçların sonuçları ve detaylar...

Ziraat Türkiye Kupası’nda günün sonuçları belli oldu

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur maçları oynanmaya devan ediyor. Geceye damga vuran karşılaşma ise Beşiktaş ile Şanlıurfaspor oldu Şanlıurfaspor'un 2-0 öne geçtiği karşılaşmayı Beşiktaş 4-2 kazandı. İşte günün maçları ve sonuçları...

Gecenin maçı Beşiktaş- Şanlıurfaspor oldu

Beşiktaş, kendi sahasında Şanlıurfaspor'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında 2-0 öne geçen Şanlıurfaspor, skoru koruyamadı. Siyah-Beyazlılar 6 dakikada öne geçmeyi başardı. 67. dakikada Cenk Tosun ile farkı 1'e indiren Beşiktaş, golden 3 dakika sonra Cenk Tosun ile beraberliği yakaladı. Tosun'un attığı golden 3 dakika sonra ise bu sefer sahneye Kevin Nkoudou çıktı ve skoru 3-2'e getirdi. Siyah-Beyazlılarda sonradan oyuna giren Weghorst, karşılaşmayı 4-2'e getirdi ve turu geçen Beşiktaş oldu.

Giresunspor, elendi

TFF 2. Lig'de mücadele eden Karacabey Belediyespor, deplasmanda Süper Lig ekibi Giresunspor'u 5-0 mağlup ederek turu geçen taraf oldu. Karacabey Belediyespor, son 16 turuna kalmayı başararak kulüp tarihini yazdı.

İlgini Çekebilir
Kartal'ı ipten Tosun Paşa aldı
Habere Git

Fatih Karagümrük, hata yapmadı

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, kendi sahasında konuk ettiiği Uşakspor'u 3-0 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırmayı başardı.

Alanyaspor, uzatmalarda kazanadı

TFF 1. Lig lideri Eyüpspor'u kendi sahasında konuk eden Alanyaspor, 9. dakikada Mete Kaan Demir'in attığı golle 1-0 geriye düştü 62. dakikada beraberliği yakalayan Alanyaspor, 81. dakikada 2-1 öne geçse de 86. dakikada sahneye çıkan Taşkın İlter'in golüne engel olamadı ve maç uzatmalara gitti.

Zorlu karşılaşmanın ilk uzatma dakikaları 2-2 sona erdi. Alanyaspor, 116. dakikada bulduğu atak sonrasu Idrissa Doumbia'nın attığı golle karşılaşmayı penaltılara götürmeden 3-2 kazandı ve adını son 16 turuna yazdırmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Fırtına, derbi öncesi gövde gösterisi yaptı!
Habere Git

Trabzonspor, rahat geçti

Kendi sahasında TFF 1. Lig'de ikinci sırada yer alan Samsunspor'u  konuk eden Trabzonspor, taraftarı önünde 3-0'lık skorla tur atlamayı başardı. Bordo-Mavililer, maç boyunca rakibine üstünlük kurdu. Trabzonspor'un gollerini ise Umut Bozok ve Naci Ünavar (2) attı.

Kupada bugün oynanan maçlar ve alınan sonuçlar şöyle:

Giresunspor: 0 - Karacabey Belediye Spor: 5
Fatih Karagümrük: 3 - Uşak Spor: 0
Alanyaspor: 3 - Eyüpspor: 2
Trabzonspor: 3 - Samsunspor: 0
Beşiktaş: 4 - Şanlıurfaspor: 2

Senin için hazırladığımız haberler