Zirveye giden yol
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Torku Konyaspor deplasmanıyla 8 maçlık kritik bir yolculuğa çıkacak Fenerbahçe, zorlu rakiplere karşı mücadele edecek.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Zirveye giden yol
Torku Konyaspor deplasmanıyla 8 maçlık kritik bir yolculuğa çıkacak Fenerbahçe, zorlu rakiplere karşı mücadele edecek. Şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen sarı-lacivertlileri zirveye giderken 2 ayrı yol bekliyor. İlk olarak önümüzdeki 14 günlük sürede 5 ayrı zor sınav olacak.
Bugün Konyaspor’a karşı dış sahada oynayacak sarı-lacivertliler, 3 gün sonra Galatasaray ile derbide TT Arena’da karşılaşacak. 3 gün sonra da evinde kümede kalma mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu’nu konuk edecek Pereira ve ekibi, 3 gün sonra yeniden Konya’ya gidecek ve bu kez kupa sınavı verecek.
3 günde 1 maç trafiğinin son durağı ise her zaman zorlu ve atmosferi yoğun olan Trabzonspor deplasmanı olacak. Bu zorlu maratonun ardından Fenerbahçe’yi nispeten daha ferah bir dönem bekleyecek. - Milliyet




