Heerenveen - PSV Eindhoven maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

Akın Ungan
25.04.2024 - 16:57 | Son Güncellenme: 25.04.2024 - 17:06

Hollanda Ligi'nde Heerenveen ile PSV Eindhoven karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Heerenveen - PSV Eindhoven maçının canlı izle linki haberimizde.

Heerenveen - PSV Eindhoven maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

Hollanda Ligi'nin 31'inci haftasında Heerenveen ile PSV Eindhoven karşı karşıya geliyor. İki takım da bu maçı kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Heerenveen - PSV Eindhoven maçının tarih ve saati

Heerenveen ile PSV Eindhoven arasındaki Hollanda Ligi maçının 25 Nisan 2024 Perşembe günü, saat 19.45'te başlaması planlandı.

Heerenveen - PSV Eindhoven maçını canlı yayınlayacak kanal

Heerenveen - PSV Eindhoven maçı TV 8,5 ve EXXEN'den canlı olarak yayınlanıyor.

TV 8.5 frekansı

"Uydu Adı" kısmında 'Türksat 4A'yı seçin. Alt kısımda bulunan 'Frekans' kısmına 12346 sayısını girdikten sonra 'Polarizasyon' kısmını 'Horizontal Yatay' olarak seçin. 'Sembol' kısmına '9600' sayısını girdikten sonra 'FEC' değeri otomatik olarak seçilecektir.

Exxen platformu

Exxen, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 1 Ocak 2021 itibarıyla yayın  hayatına başlayan ücretli bir dijital içerik platformudur. Platform için 1.500 kişilik bir ekip oluşturuldu. Acun Ilıcalı tarafından platformun ücretsiz seçeneğinin olmayacağı, reklamlı ve reklamsız olmak üzere ücretli iki paketin olacağı belirtildi. Platformun yıllık bütçesinin ise 900 milyon TL olacağını açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler