Pep Guardiola'nın yeni prensi! Türk yıldızı transfer etmek istiyor...

Burak Alaca
22.03.2024 - 14:28 | Son Güncellenme: 22.03.2024 - 14:52

Premier League devi Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, Süper Lig'in yükselen genç yıldızını transfer etmek istiyor. İşte o isim...

Pep Guardiola'nın yeni prensi! Türk yıldızı transfer etmek istiyor...

AJANSSPOR - HABER

İngiltere Premier League'in dev kulübü Manchester City'nin İspanyol teknik direktörü Pep Guardiola, Süper Lig'in bu sezon çıkış yakalayan genç forvetini gözüne kestirdi.

Manchester City'nin transferde hedefi Beşiktaşlı yıldız

OX gazetesinin haberine göre Pep Guardiola'nın ekibi Beşiktaş'ın 18 yaşındaki genç yıldızı Semih Kılıçsoy'u yaz aylarında transfer etmek için yarışa katıldı.

Dünya devleri Semih Kılıçsoy için kapışacak

Haberde Semih Kılıçsoy'un Arsenal, Borussia Dortmund ve Totthenham Hotspur'un da transfer listesinde yer aldığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Semih Kılıçsoy tartışmasına Çalımbay da katıldı! A Milli Takım...
Habere Git

Genç yıldız Beşiktaş forması ile parlıyor

Bu sezon Beşiktaş forması ile Süper Lig'de 17 maçta forma giyen 1.78'lik santrfor attığı 9 gol ile takımın en skoreri olurken, takım arkadaşlarına da bir defa gol pası yolladı.

Beşiktaş işini garantiye aldı sözleşmesini uzattı

Öte yandan Siyah-Beyazlılar genç yıldızın sözleşmesini 30 Haziran 2028'e kadar uzatarak yıldız oyuncudan gelir elde etme yolunda önemli bir hamleye imza attı.

Manchester City Türk yıldızı erken yaşta transfer etmişti

Manchester City, 2015'te o dönem Bursaspor forması giyen 1997 doğumlu golcü Enes Ünal'ı 3.2 milyon Euro karşılığında transfer etmişti. İngiliz ekibinin formasını hiçbir resmi maçta giyemeyen oyuncu transfer olduktan kısa süre sonra Belçika Ligi ekibi KRC Genk'e kiralanmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy açıklaması! A Milli Takım...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler