Marek Hamsik, Trabzonspor'un transfer için devreye girdi

Özgür Koç
27.04.2024 - 09:54 | Son Güncellenme: 27.04.2024 - 10:10

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcu için Marek Hamsik devreye girdi. Detaylar haberimizde...

Marek Hamsik, Trabzonspor'un transfer için devreye girdi

AJANSSPOR - HABER

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, sol bek Barisic ve santrfor Denis Dragus transferlerini imza noktasına getirirken, orta saha için adaylar İngiliz futbolcu John Lundstram ve Slovak Laszlo Benes...

Laszlo Benes'i Hamsik ikna edecek

Trabzonspor'un eski futbolcusu Slovenya futbolunun efsane ismi Marek Hamsik, Trabzonspor'un Laszlo Benes transferi için devreye girdi. Fanatik'te yer alan habere göre; Slovakya Milli Takım Menajeri görevini sürdüren Hamsik, milli takım formasını da 18 karşılaşmada forma giyen Benes'i ikna etmek adına görüşme halinde.

Avcı ile hala iletişimde

Teknik direktör Abdullah Avcı ile iletişimi devam eden Hamsik, Benes transferinde Trabzonspor’a yardımcı olmaya çalışıyor. Hamsik’in, şehir ve kulüp hakkında Benes’e bilgiler verdiği öğrenilirken, Trabzonspor Yönetimi de pek çok talibi bulunan 26 yaşındaki yıldız için tüm kozları oynuyor.

Şartlara bağlı serbest kalma maddesi var

Bu sezon Bundesliga 2’de Hamburg formasıyla 25 maça çıkan Slovak yıldız, 13 gol atarken, 11 asist yaptı. Daha önce de Fırtına ile adı anılan Benes’in kontratında şartlara bağlı olmak üzere 3 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi olduğu belirtiliyor. 

Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro

Merkez orta sahanın yanı sıra 10 numara ve ön libero pozisyonlarında da oynayabbilen 26 yaşındaki 1.81 boyundaki sol ayaklı futbolcunun sözleymesi 2026'da sona eriyor. Benes'in güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler