17 Mart | Kevin Durant, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

18.03.2020 - 20:48 | Son Güncellenme: 18.03.2020 - 20:52

Koronavirüs sebebiyle ertelenen ve iptal olan spor organizasyonları hangileri? İlk olarak Çin'in Wuhan kentinde 2019 yılının Aralık ayında ortaya çıkan koronavirüs tüm dünyaya yayıldı. Birçok spor organizasyonu ya askıya alındı ya da ertelendi? 17 Mart hangi spor müsabakaları ertelendi. İşte bütün detaylar...

Dünyada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısı konan kişilerin sayısı 180 bini geçerken, ülkeler salgının yayılmasını önlemek amacıyla tedbirlerini artırmaya devam ediyor. Vakalar arttıkça yeni önlemler alınmaya başlanılıyor. 17 Mart 2020 tarihinde yaşanan tüm vakalar ve alınan tüm kararları sizler için derledik... İşte Ajansspor'un hazırladığı 17 Mart'ta koronavirüsü ile ilgili yaşananlar ;

UEFA, 21 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında Estonya’da yapılması planlanan U17 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ertelendiğini açıkladı.

La Liga ekibi Alaves, 3'ü futbolcu olmak üzere kulüpte 15 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Asya Futbol Federasyonu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 2020 AFC Asya Kupası maçlarını erteledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde bakanlar kurulu ile gerçekleştireceği toplantı öncesi koronavirüsle ilgili bir açıklama yaptı. Erdoğan, Çin'deki salgın tüm dünyayı üretim konusunda alternatiflere yönlendirmiştir. Ayrıca finans alanında yaşanan gelişmeler de ülkemize ilave avantajlar sağlayacaktır. Önümüzdeki birkaç haftayı iyi değerlendirir, hastalığı kontrol altında tutabilirsek, bizi iyi bir tablo bekliyor." dedi.

La Liga ekiplerinden Espanyol’da 6 futbolcuya yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisi konuldu.

Meksika futbolunda ilk corona virüsü vakası Atletico San Luis Başkanı Alberto Marrero'da görüldü.

Corona virüsü salgınının etkisi sonucunda Yeni Zelanda'da futbol ligi sona ererken lider durumdaki Auckland City, şampiyon olarak ilan edildi.

Kevin Durant'tan Corona Virüs açıklaması geldi. "İyi hissediyorum. Herkes kendine dikkat etsin ve evinde kalsın. Bunu atlatacağız."

Hoffenheim’ın başkanı ve Corona Virus konusunda ilaç çalışmalarında önemli aşama kaydeden CureVac’ın ana hissedarı Dietmar Hopp'tan mesaj. "Bir sonraki enfeksiyon dalgasının muhtemel olduğu sonbaharda aşının çıkmasını umuyorum."NBA ekiplerinden Brooklyn Nets, 4 oyuncusunun corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı. Nets'in yıldızlarından Kevin Durant ise testinin pozitif çıktığını açıkladı.

İtalya Serie A takımlarından Hellas Verona'nın 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Mattia Zaccagni'nin corona virüsü testinin pozitif çıktığı açıklandı. 

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, 98 vatandaşımızın Corona Virus testinin pozitif çıktığını açıkladı. Bakan Koca ayrıca, Corona Virus nedeniyle 89 yaşından erkek bir vatandaşımızın hayatını kaybettiğini açıkladı.

NBA ekiplerinden Brooklyn Nets, 4 oyuncusunun corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı. Nets'in yıldızlarından Kevin Durant ise testinin pozitif çıktığını açıkladı.

 

Senin için hazırladığımız haberler