A Milli Takım, İzlanda'da bir ilk peşinde!

14.10.2024 - 09:36 | Son Güncellenme: 14.10.2024 - 09:48

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçında bugün deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak. Millilerimiz bir ilk için sahaya çıkacak. Detaylar...

A Milli Takım, İzlanda'da bir ilk peşinde!

AJANSSPOR - HABER

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında deplasmanda İzlanda'ya konuk olacak. Ay-Yıldızlılar, İzlanda'da bir ilki gerçekleştirmek istiyor.

Grup lideri

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta liderliğini sürdürüyor. Son olarak Karadağ'ı 1-0'lık skorla yenmeyi başaran Milliler, geride kalan 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Rekabette İzlanda üstünlüğü

Türkiye, İzlanda ile 13'ü resmi biri özel maç olmak üzere 14 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda 3 kez galibiyet sevinci yaşayan Milliler, 8 kez rakibine mağlup oldu. 3 maçta ise taraflar beraberlikle sahadan ayrıldı.

Milliler ilk peşinde

A Milli Takım, İzlanda'yı mağlup ettiği 3 maçı da Türkiye'de oynadı. Rakibine karşı deplasmanda galibiyeti bulunmayan Kırmızı-Beyazlılar, bugün oynanacak karşılaşmada ilki gerçekleştirmek istiyor.

Son gülen Türkiye

İki takım arasında son olarak 9 Eylül'de İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan maçta gülen taraf Türkiye olmuştu. Milliler, Kerem Aktürkoğlu'nun "Hat-trick" yaptığı karşılaşmada 3 puanı 3-1'lik skorla almıştı.

İzlanda - Türkiye maçı ne zaman?

İzlanda ve Türkiye'nin karşı karşıya geleceği UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçı Pazartesi günü saat 21:45'te başlayacak. Müsabakada Polonya Futbol Federasyonu'ndan Damian Sylwestrzak düdük çalacak.

Senin için hazırladığımız haberler