Ajansspor duyurmuştu! Beşiktaş, Ceyhun Kazancı'yı açıkladı

Eren Tuncay
17.07.2021 - 11:32 | Son Güncellenme: 17.07.2021 - 12:00

Son dakika haberleri... Beşiktaş Futbol AŞ’nin yeni genel müdürünün Ceyhun Kazancı olduğunu açıkladı. Ajansspor günler öncesinde Kazancı'nın Beşiktaş ile anlaştığını yazmıştı.

Ajansspor duyurmuştu! Beşiktaş, Ceyhun Kazancı'yı açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, Futbol A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine Ceyhun Kazancı'yı getirdiğini açıkladı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş., Genel Müdürlüğü görevine Ceyhun Kazancı’nın getirildiğini KAP’a bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklama şöyle: 'Şirketimize önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Ceyhun Kazancı, BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde görev yapacak ve Beşiktaş JK Derneği ve Şirketler Grubu Genel Müdürü’ne (CEO) raporlayacağı öğrenilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri yer aldı.

Ajansspor duyurmuştu!

Ajansspor olarak Ceyhun Kazancı'nın Beşiktaş ile anlaştığını günler öncesinde okuyucularımızla paylaşmıştık.

Beşiktaş Futbol A.Ş CEO'su Ceyhun Kazancı Kimdir?

Galatasaray Lisesi'ni bitiren ama aileden Beşiktaşlı olan Ceyhun Kazancı, Boğaziçi Üniversitesi'nde siyasal bilimler ve uluslararası ilişkiler bölümünde okudu. 2011 yılında Procas Sportif Danışmanlık Menajerlik'te çalışan Kazancı, 2012 yılında IMG Doğuş'ta stat ve arena projesinde direktörlük yaptı. 2015'te Asset Sportif'te 1 yıl genele menajer asistanlığı yapan Kazancı, 2016'de geçtiği E-Kent Geçiş Sismeleri ve Biletleme Teknolojileri şirketinde genel müdür olarak 5 yılın üzerinde çalıştı. Ceyhun Kazancı'nın futbolseverlerce tanınması Passolig ile birlikte oldu. 2016 yılında Passolig'in genel müdürü olarak çalışmaya başlayan Kazancı, Beşiktaş'tan teklif alıncaya kadar bu kurumda başarılı işlere imza attı. Kazancı, yeni sezonla birlikte Beşiktaş için çalışmaya başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler