Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şampiyon Galatasaray'ı Tebrik Etti

Orhan Gülek
05.06.2023 - 09:56 | Son Güncellenme: 05.06.2023 - 10:04

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova, şampiyonluk kutlamaları öncesi Ali Koç'un kendilerini tebrik ettiğini söyledi. İşte detaylar...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şampiyon Galatasaray'ı Tebrik Etti

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova, şampiyonluk kutlamaları öncesi Ali Koç'un kendilerini tebrik ettiğini söyledi.

Morova, Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendilerini şampiyonluk nedeniyle tebrik ettiğini açıkladı. İşte o açıklamalar. 

"Gayet centilmence bizi tebrik ettiler"

Ali Koç ile birlikte derbiyi izlediklerini ifade eden Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova, "Ali benim çocukluk arkadaşım, yakın dostum. Maçı da birlikte izledik. Biz çok farklıydık ve çok iyiydik. Gayet centilmence bizi tebrik ettiler. Kazanmak var, kaybetmek var ama bundan sonra da hep biz kazanacağız." dedi.

"Bir ara da endişelenmiştik"

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda ara ara tökezlediklerini dile getiren Morova, "İlk başlardan beri yapılan hakem hataları çoğunlukla bize karşı yapıldı. Bir ara da endişelenmiştik açıkçası. Hakemi de yenmemiz lazımdı dedik aramızda. Okan hoca da süper bir taktikle oynattı çocukları. Bütün futbolcularımız da yüreğini koyarak oynadı. 1-2 maçta eyvah derken Fenerbahçe de puanlar kaybetti. Sonuç gayet güzel oldu mutluyuz." dedi.

"Tebrik etmeyip ne yapacaklar"

Maç sonu Ali Koç'un kendilerini tebrik ettiğini ifade eden Morova, "Ali Koç da tebrik etti. Müsabaka stresinden dolayı söylenmiş şeyler olabilir bazı şeyler ama tebrik ettiler bizi nazik bir şekilde biz de teşekkür ettik. Zaten tebrik etmeyip ne yapacaklar, mecbur insanlar tebrik etmeye." dedi.

Icardi'nin durumu

Icardi'nin Galatasaray'da kalıp kalmayacağı sorusuna da cevap veren Morova, "Bu konularla benim ilgim yok. Bizim futbolla ilgili herşeyi Sportif AŞ yapıyor. Transferle de Erden ve Başkanımız ilgileniyor. Onlar gerekli girişimleri yapıyorlar. Olur, olmaz onu göreceğiz." dedi.

"Eski Galatasaray'ı dünyaya tanıtacağız"

Gelecek sezon da mutlak şampiyonluğa ve Avrupa'da başarıya oynayacaklarını ifade eden Morova, "Şimdi artık Şampiyonlar Ligi var. Bizim hedefimiz zaten Avrupa. 1-2 senedir geride kaldık ama bundan sonra İnşallah eski Galatasaray'ı dünyaya tanıtacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Icardi Galatasaray’da kalacak mı? Özbek net konuştu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler