Antalyaspor, Michael Ngadeu’nun Peşinde

Ali Bozkurt
13.01.2023 - 10:08 | Son Güncellenme: 13.01.2023 - 13:40

Antalyaspor’un savunma için ilk hedefi belli oldu. Akdeniz ekibi, Gent’in Kamerunlu futbolcusu Michael Ngadeu için girişimlere başladı. İşte detaylar...

Antalyaspor, Michael Ngadeu’nun Peşinde

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR ÖZEL

Süper Lig’de sezonun ilk yarısında büyük hayal kırıklığı yaratan Antalyaspor, ikinci devrede aynı sorunları yaşamamak için kolları sıvadı. Pek çok bölgeye takviye yapmak isteyen Antalyaspor’da isimler de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bu sezon savunmada büyük sorunlar yaşayan Akrep, stoper bölgesine takviye yapmak için yoğun mesai harcıyor. 

Gent ile temas kuruldu

Antalyaspor, savunmanın ortası için Gent forması giyen Michael Ngadeu için girişimlere başladı. Nuri Şahin’in raporu doğrultusunda mutlak stoper transferi yapmayı planlayan Kırmızı-Beyazlılar, Kamerunlu futbolcu için kulübü Gent’le ilk temasını kurdu.

Bu sezon toplam 29 maça çıktı

Bu sezon Gent formasıyla 29 maça çıkan 32 yaşındaki futbolcu, Belçika Ligi, Belçika Süper Kupası’nın yanı sıra UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarına da çıktı. 

İlgini Çekebilir
Doğukan Sinik, Antalyaspor'a geri döndü! İmzalar atıldı...
Habere Git

Deneyimli futbolcu, 19 kez sahaya çıktığı ligde 1 kez de gol sevinci yaşadı. Kamerun Milli Takımı’yla da bugüne kadar 54 maça çıkan deneyimli futbolcu, 4 kez gol sevinci yaşadı. 

Doğukan Sinik geri döndü

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, sezon başında Hull City'e sattığı Doğukan Sinik'i sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. 23 yaşındaki oyuncu tekrardan geri döndü.

Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medya hesaplarından "Yeni gelmedi, geri geldi" ifadesi ile yapılan paylaşımda, "Takımımız, İngiltere Championship Ligi ekiplerinden Hull City forması giyen Doğukan Sinik ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya vardı. Evine hoş geldin Doğukan Sinik" denildi.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'a Nijeryalı orta saha!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler