Antalyaspor’dan Galatasaray maçı öncesi iddialı sözler: Patlama yapacağız!

Aleyna Gürgen
21.02.2024 - 22:05 | Son Güncellenme: 21.02.2024 - 22:12

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Galatasaray maçı için son haftalardaki kötü gidişatın patlamasını İstanbul’da yapacaklarını söyledi. Detaylar...

Antalyaspor’dan Galatasaray maçı öncesi iddialı sözler: Patlama yapacağız!

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Süper Lig’in son 4 haftasında Kayserispor ve İstanbulspor ile berabere kalan, Fenerbahçe ve Samsunspor’a boyun eğen Antalyaspor, Türkiye Kupası’nda da Beşiktaş’a elenirken, pazartesi günü Galatasaray deplasmanında zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Süper Lig lideri Galatasaray, bu sezon evinde çıktığı 13 maçın tamamını kazanırken, Antalyaspor zorlu deplasmanda sürprize imza atmak için sahaya çıkacak. 

“Şampiyonluğa oynaması bizi ilgilendirmiyor”

Kritik karşılaşma öncesinde Ajansspor’a konuşan Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, iddialı açıklamalarda bulundu. Son haftalarda istedikleri sonuçları almakta zorlandıklarını ifade eden Boztepe, Galatasaray maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Rakiplerinin 13 maçtır evinde puan kaybetmediğine dikkati çeken Boztepe, "Rakibin şampiyonluğa oynaması ya da evinde kayıpsız ilerlemesi bizim için fark etmiyor. Galatasaray’ın sahasında puan alacağımıza inanıyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
TFF açıkladı: Süper Lig'in bitiş tarihi değişti
Habere Git

"Patlamayı Galatasaray’a yapacağız"

Süper Lig’de üst üste İstanbulspor ve Kayserispor ile berabere kalıp, Fenerbahçe, Samsunspor’a kaybettiklerini Türkiye Kupası’nda da Beşiktaş’a elendiklerini hatırlatan Boztepe, "Bu mağlubiyetlerin ardından patlamamızı Galatasaray karşısında yapacağız ve puanımızı alacağız. Takımımıza güveniyoruz. Sergen Yalçın yönetiminde İstanbul’dan mutlu döneceğimize inanıyoruz” sözlerine yer verdi. 

İlgini Çekebilir
Okan Buruk, Sparta Prag maçı öncesi Aurier ve Ziyech'in dönüş tarihini açıkladı
Habere Git

13 maçın tamamını kazandı

Pazartesi günü Antalyaspor’u ağırlayacak olan Galatasaray, bu sezon evinde oynadığı 13 maçın tamamını kazandı. Evinde 39 puan elde eden Sarı-Kırmızılılar, rakiplerine 32 gol atarken sadece 9 kez filelerinden top çıkardı. Son 4 maçından sadece 2 puan çıkarabilen Antalyaspor ise bu sezon deplasmanda 12 maça çıkarken 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.

Senin için hazırladığımız haberler