Trabzonspor'un Alan Lescano için yaptığı ilk teklif kabul edilmedi

10.09.2024 - 13:55 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 14:10

Trabzonspor'un Arjantin ekibi Argentinos Jrs.'a 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Alan Lescano için yaptığı ilk teklif kabul edilmedi. İşte detaylar...

Trabzonspor'un Alan Lescano için yaptığı ilk teklif kabul edilmedi

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor, Şenol Güneş'in takımın başına geçmesinin ardından 8 numara transferi için çalışmalarına hız verdi.

Alan Lescano için resmi teklif yapıldı

Bordo mavili takım listesindeki isimlerden 22 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Alan Lescano için kulübü resmi Argentinos Jrs.'a resmi teklifini sundu.

Argentinos Jrs. ilk teklifi reddetti

Bordo mavililerin Arjantin ekibine Alan Lescano için yaptığı teklif düşük bulunduğu için kabul edilmedi. Argentinos Jrs. Kulaübü'nün Trabzonspor'un sunduğu ödeme planını da yeterli bulmadığı aktarıldı.

Trabzonspor vazgeçmeyecek

Trabzonspor'un, merkez orta sahanın yanı sıra on numara ve orta sahanın solunda da forma giyen sol ayaklı futbolcu için yeni bir teklif yapacağı öğrenildi.

Trabzon'daki berberi takibe aldı

Öte yandan 22 yaşındaki Alan Lescano'nun Trabzonspor'da oynamaya sıcak baktığı belirtilirken genç futbolcunun sosyal medya hesabından Trabzon'da yer alan bir berberi takibe başlaması dikkat çekti.

33 maçta 9 gol ve 4 asistle oynadı

Geçtiğimiz sezon 33 maçta forma giyen Lescano bu karşılaşmalarda 9 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Arjantinli futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler