Beşiktaş, MKE Ankaragücü İle Sahasında Karşılaşıyor! İşte İlk 11'ler

İsa Kethüda
05.03.2023 - 08:17 | Son Güncellenme: 05.03.2023 - 18:31

Süper Lig'in 24. hafta mücadelesinde Beşiktaş, sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaşıyor. İşte Beşiktaş-Ankaragücü maçının ilk 11'leri ve daha fazlası.

Beşiktaş, MKE Ankaragücü İle Sahasında Karşılaşıyor! İşte İlk 11'ler

AJANSSPOR-HABER

Süper Ligde oynadığı son 3 maçta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak şampiyonluk potasından uzaklaşan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında bu akşam MKE Ankaragücü ile karşılaşacak.

Hakem Volkan Bayarslan

Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ve TOD TV ekranlarından yayınlanacak. Depremzedelere destek amaçlı iki hafta boyunca lig maçları ücretsiz yayınlanacak.

Beşiktaş galibiyet hasretine son vermek istiyor

Süper Lig'de oynadığı son 3 maçı kazanamayan Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü mağlup ederek galibiyet özlemine son vermeyi hedefliyor.

İlgini Çekebilir
Tarih yazdı! Tuğba Danışmaz Avrupa şampiyonu!
Habere Git

Ligde çıktığı 22 karşılaşmada 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan Beşiktaş, hanesine yazdırdığı 40 puanla haftaya 3. sırada girdi.

Ankara'da oynanan mücadeleyi Beşiktaş kazanmıştı

Yaptığı maçların 6'sını kazanan, 4'ünde berabere kalan ve 11'inden mağlubiyetle ayrılan MKE Ankaragücü ise 22 puanla 15. basamakta yer aldı.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan mücadeleyi Beşiktaş 3-2 kazanmıştı.

Beşiktaş'ta tek eksik Ghezzal

Beşiktaş'ın Cezayirli futbolcusu Rachid Ghezzal, MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. Antalyaspor ile yapılan son müsabakadan önce ısınma esnasında adalesinden sakatlanan Ghezzal, bu akşam takımdaki yerini alamayacak.

İlgini Çekebilir
Ali Koç, Kayseri maçında protokole gelmedi
Habere Git

Siyah-beyazlılarda 2 futbolcu ise sarı kart sınırında bulunuyor. Cenk Tosun ile Welinton Souza, MKE Ankaragücü karşısında kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve ligin 25. hafta maçında forma giyemeyecek.

Sedat Ağçay'ın ilk heyecanı

MKE Ankaragücü'nde teknik direktörlük görevine getirilen Sedat Ağçay, kariyerinde ilk kez bir maça antrenör olarak çıkacak.

Futbolu 2020 yılındad MKE Ankaragücü'nde bırakan Ağçay, daha sonra sarı-lacivertli kulüpte görev almaya başlamıştı. Son olarak Ömer Erdoğan'ın yardımcılığını üstlenen 41 yaşındaki Ağçay, ilk kez teknik direktör olarak sahada yer alacak.

Ankaragücü'nün 21 yıllık galibiyet hasreti

MKE Ankaragücü, Beşiktaş'ı deplasmanda 21 yıldır mağlup edemiyor.

Rakibi karşısında İstanbul'daki son galibiyetini 17 Şubat 2002'de 2-1'lik sonuçla alan sarı-lacivertliler, daha sonra deplasmandaki 15 maçı da kazanamadı. Bu son 15 maçın 14'ünü ise Beşiktaş galip bitirdi.

Sarı-lacivertliler, Vodafone Park'ta 21 yıllık galibiyet hasretini de dindirmeye çalışacak.

İlgini Çekebilir
Fener, Kayseri'de GÜVEN verdi
Habere Git

İlk 11'ler belli oldu! Dele Alli yok

  • Beşiktaş: Mert Günok, Onur, Tayyip, Colley, Masuaku, Gedson, Amir, Redmond, Salih, Cenk Tosun, Aboubakar

  • Ankaragücü: Bahadır, Malcuit, Radakovic, Mujakic, Hasan Ali, Pedrinho, Diack, Emre, Zahid, Beridze, Sowe

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Siyah-Beyazlılar'ın sezon başında kiralık olarak transfer ettiği yıldız futbolcu Dele Alli'yi MKE Ankaragücü maçının kadrosuna dahil etmedi.

Güneş: "Ankaragücü’nü yenerek yeni bir seri başlatmamız lazım"

Yeni bir galibiyet serisine ihtiyaç duyduklarının altını çizen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Şu an bizim için en gerçekçi hedef ikincilik olarak öne çıkıyor. Ankaragücü’nü yenerek yeni bir seri başlatmamız lazım. Son 3 maçta kaybedilen 7 puanı almış olsaydık bugün çok farklı şeyler konuşabilirdik. Bundan sonra her maçımız final sayılır. Ankaragücü ve Başakşehir maçlarımızı kazanırsak Fenerbahçe derbisine daha moralli ve iddialı çıkarız” ifadelerini kullandığı bildirildi.

VAR hakemi belli oldu

Beşiktaş - Ankaragücü maçının VAR hakemi belli oldu

  • VAR: Alper Ulusoy
  • AVAR: Erkan Engin
  • AVAR: Ali Saygın Ögel
Senin için hazırladığımız haberler