Kayserispor - Fenerbahçe: 1-2 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
04.03.2023 - 20:41 | Son Güncellenme: 04.03.2023 - 21:11

Süper Lig'de Fenerbahçe, taraftarının alınmadığı Kayserispor deplasmanında Valencia ve Ferdi Kadıoğlu'nun golleriyle 2-1 kazandı. Maç sonucu, yazılı özet.

Kayserispor - Fenerbahçe: 1-2 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, güvenlik gerekçesiyle taraftarının alınmadığı maçta Yukatel Kayserispor'u 2-1 mağlup ederek, lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü.

Dalya diyen Valencia yine gol attı!

Fenerbahçe forması ile 100. maçına çıkan Enner Valencia, bu maçta da rakip fileleri havalandırmayı başardı. Ligde bu sezon 20. mücadelede görev alan Ekvadorlu yıldız, 23. golünü kaydetti.

Lincoln ortaladı Valencia bitirdi

6. dakikada Ferdi Kadıoğlu, sağ taraftan atağı sürükledi. İçeri yönelen Ferdi, Valencia ile verkaç yaptı, daha sonra topu King ile buluşturdu. King, Lincoln'e bıraktı. Lincoln'ün içeri yaptığı ortaya Enner Valencia kafa vurdu. Top, ağlarla buluştu. Sarı-Lacivertliler, Kayserispor karşısında 1-0 öne geçti.

İlgini Çekebilir
Başkansız son şampiyon ıslıklarla kaybediyor
Habere Git

Ferdi'den füze!

68. dakikada Ferdi Kadıoğlu, uzaklardan çok sert bir vuruşla ağları buldu. Ferdi'nin bu şık golüyle Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. Sol iç kulvarda topu kontrol eden Zajc, sağındaki Ferdi'ye pasını aktardı. Hafif sağ çaprazda topu kontrol eden Ferdi uzak mesafeden sağ ayağıyla çok sert vurdu. Top, kaleci Bilal'in sağından ağlara gitti.

Ceza sahası dışından en çok gol atan Fenerbahçeli

Ferdi Kadıoğlu, Süper Lig'deki ilk maçına çıktığı Ağustos 2019'dan bu yana Fenerbahçe formasıyla ceza sahası dışından en fazla lig golü atan isim oldu.

Kayseri son dakikada attı, puana yetmedi

Kayserispor, 90+6'da gol buldu. Fakat bu gol, puan için yeterli olmadı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Emrah ortaladı, kale sahasında sağ çaprazda bulunan Arif Kocaman'ın kafa vuruşunda top uzak köşeden ağlara gitti.

İlgini Çekebilir
Hırvat yıldızdan Fenerbahçe'ye ret!
Habere Git

Fenerbahçe boş tribüne gitti

Fenerbahçeli futbolcular maçın bitiş düdüğüyle taraftarının alınmadığı tribüne giderek alkışladı. Sarı-Lacivertli takım böylece taraftarlarına konulan yasağı bir nevi protesto etmiş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler