Beşiktaş'ta 4 oyuncu Adana Demirspor Maçında Yok!

13.02.2022 - 14:12 | Son Güncellenme: 13.02.2022 - 15:36

Beşiktaş haberleri... Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup, Rosier, Pjanic ve Josef de Souza forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta 4 oyuncu Adana Demirspor Maçında Yok!

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta 3 oyuncu kadroda yer almadı.

Beşiktaş'ta 4 oyuncu yok

Siyah-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Valentin Rosier, Oğuzhan Özyakup ile Josef de Souza'nın yanı sıra cezalı olan Miralem Pijanic, Adana Demirspor'a karşı forma giyemeyecek.

Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup açıklaması

Beşiktaş kulübü, Oğuzhan Özyakup'un sakatlık durumuyla ilgili de bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

"Futbol A Takımımızın Ziraat Türkiye Kupası’nda Göztepe ile oynadığı müsabaka sırasında, sağ alt baldır arka adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Oğuzhan Özyakup, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesinden geçmiş, oyuncumuzun alt baldır arka adalesinde (soleus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Oğuzhan Özyakup’un tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

İşte Beşiktaş'ın kamp kadrosunda yer alan oyuncular:

"Ersin, Emre, Rıdvan, Montero, Batshuayi, Gökhan, Can, Atiba, Mehmet, Larin, Ghezzal, Necip, Welinton, Vida, Kenan, Kerem, Serdar, Güven, E. İlkhan, Umut, Alex"

Hakem Ali Şansalan  

Yeni Adana Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek.

Siyah-beyazlı ekip son 5 maçta ise 2 galibiyet ve 3 beraberlikle 9 puan çıkarabildi. Ligde 10 galibiyet, yedişer beraberlik ve yenilgi alan Beşiktaş, 37 puan elde etti.

Deplasman karnesi zayıf

Siyah-beyazlı ekip bu sezon deplasmanda istediği sonuçları alamadı. Deplasmanda 12 maça çıkan Beşiktaş, bunların sadece ikisini kazanabildi. Fraport TAV Antalyaspor'u deplasmanda 3-2 yenen siyah-beyazlı ekip, VavaCars Fatih Karagümrük'e ise dış sahada 1-0 üstünlük sağladı.

Beşiktaş, dış sahadaki 12 maçta beşer beraberlik ve yenilgi sonunda 11 puan elde edebildi. Deplasmanda 13 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde ise 17 gol gördü.

Larin, Rıdvan ve Batshuayi kart ceza sınırında

Beşiktaş'ta Cyle Larin, Michy Batshuayi ve Rıdvan Yılmaz kart ceza sınırında bulunuyor. Üç futbolcu, yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde ligin 26. haftasındaki Altay maçında forma giyemeyecek.

Adana Demirspor-Beşiktaş maçı ne zaman?

Adana Demirspor ile Beşiktaş arasındaki maç yarın oynanacak. Saat 20.00'de başlayacak maçı beIN Sports HD 1 canlı olarak yayınlayacak.

Adana Demirspor karşısında lig tarihinin en farklı galibiyetini aldı

Beşiktaş, Süper Lig tarihinin en farklı galibiyetini Adana Demirspor karşısında aldı.

1989-1990 sezonunda Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan 6. hafta maçında Beşiktaş, İngiliz teknik adam Gordon Milne yönetiminde yabancı oyuncularından yoksun olarak çıktığı karşılaşmada tarihi bir zafere ulaştı ve Adana Demirspor'u 10-0 yendi.

Siyah-beyazlıların bu maçtaki gollerini Beşiktaş taraftarının adlarına beste yaptıkları Ali Gültiken (4), Feyyaz Uçar (3) ve Metin Tekin (3) attı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta bir devir sona eriyor! Yeni adresi...
Habere Git

Rakibine son 10 maçta yenilmedi

Beşiktaş, Adana Demirspor ile ligde oynadığı son 10 maçta mağlubiyet yaşamadı. Rakibine son olarak 1987-1988 sezonunda deplasmanda 2-0 mağlup olan siyah-beyazlı ekip, sonraki 10 karşılaşmada 6 galibiyet ve 4 beraberlik aldı.

İlgini Çekebilir
Alexander Sörloth bombası! Ön görüşme yapıldı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler