Beşiktaş'ın transfer gözdesi çapraz bağını koparttı! Jamal Lascelles...

31.03.2024 - 18:38 | Son Güncellenme: 31.03.2024 - 18:48

Trendyol Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın bir dönem transfer listesinde olan Jamal Lascelles, çapraz bağlarından bir sakatlık yaşadı ve sezonu kapattı. Detaylar.

Beşiktaş'ın transfer gözdesi çapraz bağını koparttı! Jamal Lascelles...

AJANSSPOR HABER

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United, takım kaptanları Jamal Lascelles'in sağ dizindeki çapraz bağların koptuğunu ve önümüzdeki hafta ameliyata alınacağını açıkladı. Newcastle United, uzman bir danışmanla görüşüleceğini ve ameliyatın detaylarını konuşacaklarını da açıklamalasına ekledi.

Lascelles ne kadar sahadan uzak kalacak?

30 yaşındaki stoperin yeşil sahalardan ne kadar uzak kalacağıyla ilgili de bir bilgi paylaşan İngiliz kulüp, yaptığı açıklamada Jamal Lascelles'in 6-9 ay arası sahalardan uzak kalacağını ve tedavi sürecinin uzun olacağını ifade etti.

Beşiktaş'ın transfer listesindeydi

Fanatik'in haberine göre Lascelles, sezon sonunda takımıyla sözleşmesini feshedip Beşiktaş ile sözleşme imzalayacak. Piyasa değeri 7 milyon euro olarak gözüken tecrübeli stoperin sakatlık durumu sonrasında ise siyah beyazlıların nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Jamal Lascelles'in takımıyla olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'e kadar devam edecek.

Jamal Lascelles'in performansı

Bu sezon Newcastle United ile 26 maçta görev alan Lascelles, bu maçlarda toplam 1.922 dakika süre aldı. Bir kez gol sevinci yaşayan İngiliz stoper, asist üretmedi ve 6 kez sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler