Beşiktaş'ta koronavirüs paniği! Antrenmana çıkmak istemediler!

17.03.2020 - 09:13 | Son Güncellenme: 17.03.2020 - 09:18

Beşiktaş forması giyen bazı yabancı futbolcular, koronavirüs tehdidi sebebiyle büyük panik yaşadı. Hangi futbolcular antrenmana çıkmak istemedi? Daha sonra idmana çıktılar mı? Hangi futbolcu ikna etmeye çalıştı?

Beşiktaş'ta koronavirüs paniği! Antrenmana çıkmak istemediler!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta koronavirüs salgını sebebiyle gergin günler yaşanıyor. Yabancı futbolcular, antrenmana çıkmak istemedi. Hangi futbolcular panik halinde? Beşiktaş'ta antrenmanla ilgili kimler devreye girdi? 

Boyd ve Nkoudou antrenmana çıkmak istemedi

Beşiktaş'ın Birleşik Amerikalı futbolcusu Tyler Boyd ve Fransız futbolcu Kevin Nkoudou, virüs tehdidi sebebiyle antrenmana çıkmak istemedi. İkilinin, teknik ekip ve diğer arkadaşlarının yoğun çabası sonrasında ikna olup antrenmana çıktığı ifade edildi.

Yabancı futbolcular yaşadığı paniği yöneticilere iletti

Avrupa'da birçok ligin tatil edilmesine rağmen, Türkiye'de derbinin seyircisiz oynanmasına anlam veremeyen birçok futbolcu, maçların devam edilmesi sonrası yaşadığı paniği yöneticilere iletti.

Elneny arkadaşlarını ikna etmek için konuşma yaptı

Fanatik'in haberine göre; siyah-beyazlılarda Tyler Boyd ve Kevin Nkoudou, Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmana çıkmak istemedi. Takımın Mısırlı futbolcusu Mohamed Elneny, arkadaşlarıyla bir konuşma yaptı.

Elneny, takım arkadaşlarını nasıl ikna etti?

Elneny, "Koronavirüs konusunda en güvenli ülke Türkiye... Dikkat etmeliyiz ama ek olarak sakin de olmalıyız” diyerek arkadaşlarını sakinleştirdi.

Beşiktaş, erteleme olmazsa bu hafta kimle karşılaşacak?

Eğer herhangi bir erteleme kararı çıkmazsa, Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş 21 Mart Cumartesi günü saat 20:00'de Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler