Beşiktaş'ta şok sürüyor! Açıklama geldi

16.09.2020 - 16:37 | Son Güncellenme: 16.09.2020 - 16:37

Son dakika Beşiktaş haberi... Beşiktaş altyapısında koronavirüs şoku yaşanıyor. Peki Beşiktaş altyapısında kaç kişi koronavirüse yakalandı? İşte detaylar...

Beşiktaş'ta şok sürüyor! Açıklama geldi

AJANSSPOR - HABER

Tüm ülke genelinde yeniden artan koronavirüs vakaları, Beşiktaş altyapısını da vurmaya devam ediyor. 

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın yardımcılarından Ozan Köprülü'nün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa aldığı 19 Yaş Altı Takımı'nda rastlanan 9 pozitif vakanın ardından, siyah beyazlılarda bu kez Fulya Tesisleri'nde koronavirüs şoku yaşandı..

 

Gazeteci Orhan Yıldırım'ın verdiği bilgiye göre; antrenör Ömer Gülen'in yanı sıra, altyapıda yeni vakalar tespit edildi. Bu gelişme üzerine tüm antrenmanların iptal edildiği ve Fulya'nın kapatıldığı belirtildi.

 

12 kişide koronavirüs

Beşiktaş Kulübü ise 12 kişide koronavirüse rastlanıldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Beşiktaş Futbol Akademi bünyesinde bulunan sporcularımız ile teknik ve idari kadro personelimize, rutin Covid-19 tanı testi uygulanmış, yapılan testler neticesinde yedi sporcumuz ile beş teknik ekip üyemizde Covid-19 pozitif tespit edilmiştir. Covid-19 testi pozitif sonuç veren sporcu ve teknik ekip üyelerimizin tedavi ve izolasyon süreçleri ile BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nin dezenfekte çalışmaları ivedilikle başlatılmıştır" denildi.

Vakaların 5'i futbolcuydu

Öte yandan Beşiktaş U19 Futbol Takımı'nda koronavirüs testi çıkan 9 isimden 5'inin futbolcu; diğer dördünden birinin yardımcı antrenör, birinin kaleci antrenörü, birinin fizyoterapist ve diğer bir kişinin de malzemeci olduğu öğrenilmişti.

HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş'ta, teknik direktör Sergen Yalçın'ın da koronavirüs testi pozitif çıkmış, genç teknik adam deplasmanda 3-1 kazanılan Trabzonspor maçında takımının başında sahaya çıkamamıştı.  

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler